Category: WORLD CUP EPEE – FLORINA 2007

Ασημένιες οι Κορασίδες 0

Ασημένιες οι Κορασίδες

Φτωχός ο απολογισμός μεταλλίων των «μικρών» ομάδων του Ο.ΞΙ.Φ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα αλλά σίγουρα πλούσιο σε εμπειρίες για τους συνολικά 17 λιλιπούτειους ξιφομάχους από τους οποίους, σίγουρο είναι πως θα γευθούμε μεγάλες χαρές στο μέλλον.
Η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από τις Καραφύλλη, Καφάση, Μαυρίδου και Στέλλα γύρισε με το ασημένιο μετάλλιο πίσω από το Αιγάλεω σε σύνολο 9 ομάδων.

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ “ΦΛΩΡΙΝΑ 2008” 0

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ “ΦΛΩΡΙΝΑ 2008”

Πηγή: Ε.Ο.Ξ. Δ.Τ. 28.03.2007 

Πίσω από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν, την προηγούμενη εβδομάδα, οι αγώνες ξιφασκίας Παγκοσμίου Κυπέλλου "Φλώρινα 2007", είναι αλήθεια ότι αναδείχτηκαν και κάποια μικροπροβλήματα, ή μάλλον ένα, που θεωρείται και το σημαντικότερο.

Η στενότητα της σάλας του δημοτικού γυμναστηρίου, πράγμα, άλλωστε, που σημείωσε στην έκθεσή του ο Γερμανός παρατηρητής της FIE (Λουτς Σιρμάχερ), ο οποίος ήταν πάντως απόλυτα θετικός, κατά τα άλλα, για τη όλη φιλοξενία της διοργάνωσης.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ 0

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [12/23.03.2007]

Μετά την απόλυτη επιτυχία των αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας και την καθολική αναγνώριση από το σύνολο των φιλοξενουμένων αλλά και των εμπλεκόμενων με το άθλημα, ανθρώπων, η Οργανωτική Επιτροπή "ΦΛΩΡΙΝΑ 2007" νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια για την αδιάκοπη, έντονη και ουσιαστική βοήθεια, χωρίς την οποία η προσπάθεια μας θα ήταν ανέφικτη:

ΕΛΑΜΨΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 2007 0

ΕΛΑΜΨΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 2007

 

Στην ιστορία έμεινε το Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας που διεξήχθη στη Φλώρινα, καθώς υπήρξαν οργανωτικές καινοτομίες και ξεχωριστές εμπνεύσεις τόσο για τη χώρας μας όσο και για τις αντίστοιχες διοργανώσεις παγκοσμίως. Επίσης για πρώτη φορά στο θεσμό μοιράστηκαν και χρηματικά έπαθλα στις νικήτριες της διοργάνωσης.

 

(Η ΦΛΩΡΙΝΑ) ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 0

(Η ΦΛΩΡΙΝΑ) ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

To "στοίχημα" για τη Φλώρινα κερδήθηκε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Γυναικών "Φλώρινα 2007", που φιλοξένησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Αυτό είναι κάτι που αναγνώρισαν ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί από τους ξένους παράγοντες που βρέθηκαν στους αγώνες, με πρώτο τον Γερμανό παρατηρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Φριτς Σιρμάχερ, η κρίση του οποίου βαρύνει, άλλωστε, και περισσότερο. Τον ίδιο ενθουσιασμό έδειξαν αθλήτριες και προπονητές, όλοι.

ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 0

ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [11/18.03.2007]

Ρουμανικό επίλογο επιφύλαξε σήμερα (Κυριακή) το Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Γυναικών «Φλώρινα 2007». Νικήτρια στην παρθενική αυτή διοργάνωση ξιφασκίας τέτοιου επιπέδου που φιλοξενήθηκε ποτέ στην ελληνική περιφέρεια, αναδείχτηκε η Άνα Μπράντζα. Η (24χρονη) 6η ολυμπιονίκης της Αθήνας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού επικράτησε στον τελικό της Κινέζας, Λι Ζιανγκ (15-9). Την 3η θέση μοιράστηκαν η Γερμανίδα, Κλαούντια Μπόκελ και η Κινέζα, Να Λι.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ 0

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [10/16.03.2007] Στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας κινείται η Φλώρινα αυτήν την εποχή. Οι αγώνες, οι οποίοι εντάσσονται στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μετά την Βουδαπέστη, την...

FLORINA 2007 0

FLORINA 2007

Διαβάστε τους χαιρετισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ορφανού και της Επίτιμης Επιτροπής του Φλώρινα 2007 στο επίσημο site της διοργάνωσης.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε. 0

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [9/04.03.2007]       Ιδιαίτερα ικανοποιημένη η Οργανωτική Επιτροπή «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007» με την συμμετοχή χωρών και αθλητριών στους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως δήλωσε το μέλος κ. Πέτρος Τσώκας...

25 ΧΩΡΕΣ 86 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 0

25 ΧΩΡΕΣ 86 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

    86 Αθλήτριες από 25 χώρες του κόσμου δίνουν το ραντεβού τους στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας Γυναικών που θα γίνει στην Φλώρινα στις 17 και 18 Μαρτίου. Δείτε τις συμμετέχουσες στο...

ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 0

ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [8/21.02.2007] Με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Φυσικής Αγωγής της Ν.Α. Φλώρινας κ. Χ. Μιχαηλίδη, οι Γυμναστές τις Φλώρινας έδωσαν το παρόν στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχία του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007»....

1η  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 0

1η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [7/08.02.2007]
Tην 1η πανηγυρική συνεδρίαση τέλεσαν σήμερα οι Επιτροπές του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007» στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Στην συνεδρίαση παρέστησαν όλα τα μέλη τόσο της επίτιμης όσο και της οργανωτικής επιτροπής πλην του Περιφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεούδη, ο οποίος απουσίαζε λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων και απέστειλε θερμό χαιρετισμό. Χαιρετισμό, επίσης, απέστειλε και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σωτήρης Βόσδου.
 

Η επίτιμη Οργανωτική Επιτροπή του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007» 
 

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007»