Πρωταθλητής Εφήβων ο Κολέντζης – Χρυσό για τα κορίτσια του ΟΞΙΦ

Φορτωμένη μετάλλια γύρισε, για άλλη μια φορά, η αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. από την Αθήνα και το Πανελλήνια Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο ξίφος μονομαχίας που έγινε εκεί το Σαββατοκύριακο.

{gallery}photos_2008/27_01_2008{/gallery}

Η αναμενόμενη, από πολλούς, επικράτηση του Τάσου Κολέντζη (φωτό) στο ατομικό υποδεικνύει ότι η κυριαρχία του Ο.ΞΙ.Φ. τείνει να δημιουργήσει παράδοση αφού είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που το κύπελλο έρχεται στην Φλώρινα.
Θρίαμβος και για την ομάδα των κοριτσιών (Χρήστου – Βέικου – Ταλίδου – Μεράκου) η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση.

 

Μεγάλη άτυχη η Λίνα Χρήστου η οποία ηττήθηκε στον τελικό για ένα μόλις χτύπημα 14-15 σε ένα ματς που ράγισε καρδιές. Από κοντά και η Παναγιώτα Ταλίδου με το χάλκινο μετάλλιο.

Στο χάλκινο μετάλλιο «έμεινε» και η ομάδα των αγοριών (Κολέντζης – Δούδος – Ρεπάτσης – Σουμπάσης) διαψεύδοντας τις προβλέψεις που την είχαν φαβορί για το χρυσό.

Τελικός απολογισμός: 2 χρυσά – 1 ασημένιο – 2 χάλκινα.

Στα χαμηλά έμεινε ο Άρης Γκίνης (106ος σε 151 συμμετοχές) στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Ελβετία, μακριά από τον καλό του εαυτό.

Το επόμενο σαββατοκύριακο η Δόμνα Βέικου ταξιδεύει για το Γκέτεμπορκ της Σουηδίας προκειμένου να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται εκεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση