2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κοντοχριστόπουλος

Επιτυχία μεγατόνων για την ελληνική ξιφασκία η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο ξίφος ασκήσεως από τον αθλητή του Αιγάλεω, Νικόλαο Κοντοχριστόπουλο.
Σε μια συγκυρία δύσκολη, ελέω ντόπινγκ, η επιτυχία του Νίκου δείχνει το φώς στο τούνελ για ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού.
Για την ιστορία στο τελικό αντιμετώπισε τον Ιταλό Γκαρότσιο από τον οποίο έχασε σε ένα συγκλονιστικό ματς 13-14 σε μια καυτή έδρα για τον Έλληνα αθλητή αφού οι αγώνες γίνονται στο Αρτσιρεάλε της Σικελίας.
Στους ίδιους αγώνες, από τον Ο.ΞΙ.Φ., θα συμμετέχει η Δόμνα Βέικου η οποία αγωνίζεται την Δευτέρα 7-4, και ο Άρης Γκίνης την Παρασκευή 11-4.
Παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο στο http://live.fie.ch
Από την Ιταλία φανταστικά και τα νέα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Φλώρινας. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας (FIE) στην τακτική της συνεδρίαση και ύστερα από σθεναρή υποστήριξη του Προέδρου της ΕΟΞ κ. Μανώλη Κατσιαδάκη, ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στην Φλώρινα, τιμώντας την με τον καλύτερο τρόπο ως άριστο οικοδεσπότη των αγώνων. Έτσι το «ΦΛΩΡΙΝΑ 2009» είναι γεγονός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση