Το 1ο KIDS CUP της χρονιάς στην Φλώρινα

Περισσότερα από 150 παιδιά από όλη την Ελλάδα δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο σπαθί και απόλαυσαν τις μοναδικές υπηρεσίες του ΟΞΙΦ – FFC ΑΡΕΝΑ στην Φλώρινα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το KIDS GP είναι μια διοργάνωση με σταθμούς σε όλη, σχεδόν, την Ελλάδα την αποκλειστική διοργανωτική ευθύνη της οποίας έχει ο ΟΞΙΦ.
Οι Αγώνες, λοιπόν, «δοκίμασαν» για 1η φορά τα συστήματα του Νέου μας Κέντρου. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο ΟΞΙΦ ΑΡΕΝΑ και λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια και τις παρατηρήσεις όλων, ήταν όλα υπέροχα!

Για την Ιστορία οι Νικητές ανά κατηγορία ήταν:

Ξίφος Μονομαχίας -17 Εφήβων Κυριάκος Χατζηευφραιμίδης (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Μονομαχίας -13 Αγοριών Άγγελος Ρασπόπτσης (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Μονομαχίας -11 Αγοριών Ζέφυρος Αντωνίου (ΙΡΙΔΑ)
Ξίφος Μονομαχίας -17 Νεανίδων Μαρία Ηλιάδου (ΑΣ Ξιφομάχος)
Ξίφος Μονομαχίας -13 Κοριτσιών Κωσταντίνα Καράτζα (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Μονομαχίας -11 Κοριτσιών Νεφέλη Ρασπόπτση (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Ασκήσεως -13 Αγοριών Δημήτρης Σαχινίδης (ΟΞΙΦ)
Ξίφος Ασκήσεως -13 Κοριτσιών Ηλιάνα Μπουζίκα (Μ.Α.Θεσσαλονίκης)
Ξίφος Ασκήσεως -11 Αγοριών Ζέφυρος Αντωνίου (ΙΡΙΔΑ)

Τα πλήρη αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην σελίδα KID’S CUP Fencing Grand Prix στο FB.

Κατά την διάρκεια των Αγώνων πολλά παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο σπαθί.

Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια το BROWN COFFEE, τους κ.κ. Τσέκαρη, Φαρμάκη, την εταιρία catering Doudos m-eating για τις λιχουδιές καθώς και όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τα σωματεία που ταξίδεψαν στην Φλώρινα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Εξαιρετική εμφάνιση είχαν οι εφηβικές ομάδες του ΟΞΙΦ ξίφους ασκήσεως στο Πανελλήνιο Κύπελλο με την επωνυμία «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ Κ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ», το οπίο διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Γ.Σ. στην Αθήνα.

Στα κορίτσια η Αντωνία Απιδοπούλου κατέκτησε την 5η θέση, η Νέλη Γεροσίδερη την 6η, η Πένη Νικολαϊδου την 9η και η Βίβιαν Ρασπόπτση την 17η (36 συμμετοχές)
Στα Αγόρια ο Δημήτρης Μοσχόπουλος κατέκτησε την 7η θέση, ο Σωτήρης Ζαχαρόπουλος την 11η, ο Διονύσης Μπαρδάκας την 14η και ο Στέφανος Γιοβάνης την 16η (38 συμμετοχές).

Η δράση συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ με το Πανελλήνιο Κύπελλο -20 στο ξίφος μονομαχίας, ενώ το επόμενο KIDS CUP έχει προγραμματισθεί για τις 21-22 Οκτωβρίου στο TFC-HELEXPO το προπονητικό – αγωνιστικό κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...