Έφηβοι… από μάλαμα!!!

Super έκπληξη από τους Έφηβους Ξιφομάχους μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Συνολικά 4 αγόρια μπήκαν στην Τελική 8άδα ανάμεσα σε 85 αθλητές και κατέκτησαν την 2η, την 3η, την 7η και 8η θέση ενώ στο ομαδικό (16 ομάδες) κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο!!!

Ο Φίλιππος Γκώγκος, Πρωταθλητής Εφήβων 2017, προσπάθησε να επαναλάβει την επιτυχία φθάνοντας πολύ κοντά στον στόχο του. Τελικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Ο Νικηφόρος Παπαχαρίσης, ομολογουμένως MVP του ΟΞΙΦ, πραγματικά από το πουθενά, στην 1η του αγωνιστική εμφάνιση φέτος, ανέβηκε στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο προκαλώντας την έκπληξη όλων. Άριστο παιχνίδι και αποτέλεσμα για τους Κυριάκο Χατζηευφραιμίδη και Φίλιππο Χατζητύπη με την 7η και 8η θέση!

Στο ομαδικό, ο ΟΞΙΦ με 50% ανανέωση στην ομάδα έφθασε στον συγκλονιστικό Τελικό και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο (41-45 από Ο.Σ. Αμαρουσίου). Πραγματικά τους αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ!

Στα κορίτσια οι Ταρενίδου, Μαρκώτη, Φωτιάδου και Ντώνου κατέκτησαν την 6η θέση (12 ομάδες).

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου σε μια λαμπρή τελετή με πολύ κόσμο ο ΟΞΙΦ έκοψε την Βασιλόπιτα και τίμησε συνολικά 25 αθλητές και αθλήτριες του που κατέκτησαν ατομικό ή ομαδικό μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2017. Τίμησαν, επίσης, για την Ευγενική Υποστήριξη τους Χορηγούς ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, BROWN COFFEE, ΔΕΘ HELEXPO, BIEMAK, ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ, ΚΑΥΣΙΜΑ Ν.ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ.

Τυχερός της βραδιάς ο Αθλητής Δημήτρης Σαχινίδης κέρδισε 3 personal μαθήματα από τους προπονητές του ΟΞΙΦ.
Τ

ην ερχόμενη Πέμπτη ο Νίκος και ο Αστέριος Τσώκας «παίζουν» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Heidenheim – Γερμανία (316 συμμετοχές).
Καλή επιτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...