Η Σόφια παραμιλούσε…

Σαρωτική ήταν η εμφάνιση της -14 ομάδας του ΟΞΙΦ στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που διοργανώθηκε στην Σόφια της Βουλγαρίας.

1 χρυσό – 1 αργυρό – 1 χάλκινο μετάλλιο ήταν ο απολογισμός για τα παιδιά μας! Αναλυτικότερα η Αφροδίτη Ταρενίδου με την Κωνσταντίνα Καράντζα συναντήθηκαν στον Τελικό του Ξίφους Μονομαχίας Κοριτσιών μετά από καταπληκτική παρουσία σε όλη την διάρκεια των Αγώνων. Για την Ιστορία η Αφροδίτη κατέκτησε το Χρυσό, η Κωσταντίνα το Ασημένιο μετάλλιο ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Άννα – Μαρία Μιαούλη στην 12η θέση.

Στα Αγόρια ο Άγγελος Ρασπόπτσης ξεχώρισε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ενώ ο Αλέξανδρος Μοσχίδης ήταν 6ος, ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης 11ος και ο Κων/νος Πετρόπουλος 24ος.

Την αποστολή συνόδευσαν οι Προπονητές Παναγιώτης Δούδος και Νικόλας Τσώκας και δέχθηκαν τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων των συμμετεχόντων για την εμφάνιση της ομάδας. Δέχθηκαν, επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον για την συμμετοχή στο Kids Cup Vol.6 το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου στην Φλώρινα.

Μακριά από τον καλό τους εαυτό εμφανίστηκαν οι αθλητές μας Φίλιππος Γκώγκος και Στέργιος Τσώκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -20, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Βερόνα της Ιταλίας. Αμφότεροι με 2 νίκες και 4 ήττες στον προκριματικό όμιλο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Ο Φίλιππος «πέρασε» στα νοκ άουτ και νίκησε τον Γερμανό Φίσερ για τους 128 κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι. Στην συνέχεια έχασε από τον μετέπειτα Χάλκινο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ούγγρο Κοχ. Τελική Κατάταξη Φίλιππος 128ος και Στέργιος 156ος (200 συμμετοχές).

Το Δ.Σ. εύχεται σε Όλους και Όλες ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...