Ο Ο.ΞΙ.Φ. στην Κορυφή για 3η συνεχή Χρονιά!

Προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, μοχθήσαμε και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ. Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας «ανέβηκε» στον Θρόνο του Καλύτερου Σωματείου στην Ελλάδα για το 2018 σύμφωνα με την Επίσημη Γενική Βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. με την εκπληκτική του εμφάνιση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών συγκέντρωσε 1388 βαθμούς, με τον ΑΟΞ Αιγάλεω στην 2η θέση με 1054, τον Πανελλήνιο Γ.Σ. στην 3η με 880, τον Απόλλων Βριλησσίων στην 4η με 786, την ΑΕΚ στην 5η με 710 κλπ. Στην διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν 53 σωματεία από όλη την Ελλάδα με τα 45 από αυτά να βαθμολογούνται.

Στις κατηγορίες -13 και -17 ετών ο ΟΞΙΦ κυριολεκτικά «σάρωσε» αποκομίζοντας την 1η θέση με 370 και 390 βαθμούς αντίστοιχα, στην κατηγορία -20 κατέκτησε την 2η θέση και στην «μεγάλη» κατηγορία Ανδρών – Γυναικών την 3η!
Στην γλώσσα των αριθμών η υπέροχη πορεία προς την Κορυφή «ζωγραφίζεται» ως εξής:

– Περισσότεροι από 100 παιχταράδες μας, αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν, πάλεψαν, ίδρωσαν, έδωσαν, μερικές φορές, περισσότερα από αυτά που μπορούσαν στον Αγώνα και τα κατάφεραν
– Συνολικά 18 ξιφομάχοι μας κατέκτησαν Χρυσό Μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 21 κατέκτησαν Αργυρό Μετάλλιο και 7 Χάλκινο Μετάλλιο. Συνολικά 46 ξιφομάχοι μας ανέβηκαν στο Βάθρο Πανελληνίου Πρωταθλήματος και 10άδες ακόμα σε Κύπελλα κλπ.
– 3 αθλήτριες μας θα αξιοποιήσουν το Προνόμιο του Πρωταθλητή φέτος για εισαγωγή στα ΑΕΙ, ενώ για την επόμενη χρονιά 5 παιδιά ήδη το έχουν κατακτήσει
– 120 προπονήσεις για κάθε ξιφομάχο μας στην διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς
– Ο Ο.ΞΙ.Φ. διοργάνωσε με δικά του μέσα 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 1 Λυγκηστίς, 3 Ευρωπαϊκά Κύπελλα -17 και -14 ετών, 7 Κύπελλα KIDS GP, 10 αγωνιστικές ημερίδες με συνολική συμμετοχή μεγαλύτερη των 1.200 ξιφομάχων!
– Τα Mini – Bus του Ομίλου κάλυψαν συνολικά 90.000 km εντός και εκτός Ελλάδος συμμετέχοντας σε Αγώνες
– Αθλητές μας ταξίδεψαν σε 11 χώρες στην Ευρώπη συμμετέχοντας σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα
– Το ΟΞΙΦ Αρένα στην Φλώρινα και το TFC στην ΔΕΘ είναι τα κορυφαία σωματειακά προπονητικά κέντρα στην Ελλάδα και όχι μόνο.
– 167 συνολικά ξιφομάχοι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στα προπονητικά και αγωνιστικά μας προγράμματα.
– 100άδες Γονείς σέβονται και μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και υποκλινόμαστε μπροστά τους
– 11 Χορηγοί μας στήριξαν, μας στηρίζουν και ελπίζουμε να το κάνουν και στο Μέλλον.
– 1 Κορυφαίο Προπονητικό TEAM
– 1 Άψογη Διοίκηση
– 1 Υπόσχεση : κάθε χρόνο καλύτερα, κάθε χρόνο ΨΗΛΟΤΕΡΑ!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς μας ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – COFFEE BROWN – ΔΕΘ – HELEXPO – ΒΙΕΜΑΚ – ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ – ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ – SWORD HELLAS – EKO ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ – STOP FIRE ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ- RENAULT ΠΑΡΙΣΗΣ

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...