«Ζωή + Μαρία are Back!»

Μεγάλη εμφάνιση από τα κορίτσια του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο -20 στην HELEXPO στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Η Ζωή Μοσχοπούλου επέστρεψε στην γνώριμη θέση στην Κορυφή του Βάθρου κατακτώντας το Κύπελλο και η Μαρία Κεβρεκίδου της έκανε παρέα στην 3η θέση με το Χάλκινο Μετάλλιο. Πολύ καλή εμφάνιση και της Βασιλικής Μαρκώτη με την 6 θέση (31 συμμετοχές). Στα αγόρια χαμηλά έμεινε ο Στέργιος Τσώκας με την 10η θέση και ο Μάριος Ντώνος με την 11η θέση (40 συμμετοχές).

Ταυτόχρονα στην Αθήνα διεξήχθη το αντίστοιχο Κύπελλο στο Ξίφος Ασκήσεως με Κωστέντση Θοδωρή και τον Μοσχόπουλο Δημήτρη να «κάνουν» 8άδα κατακτώντας την 7η και 8η θέση αντίστοιχα (31 συμμετοχές) ενώ στα κορίτσια ξεχώρισαν η Απιδοπούλου Αντωνία (12η) και Γεροσίδερη Νέλη (14η) (33 συμμετοχές).

‘Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο : http://www.fencingworldwide.com

Την Κυριακή σειρά είχε το Kids Cup Vol.2 με την συμμετοχή 85 παιδιών -11 και -14 στο ξίφος μονομαχίας. Ξεχώρισαν η Καράτζα Κωνσταντίνα με το Χρυσό Μετάλλιο στα -14, η Ελευθεράκη Ραφαέλα με το Αργυρό Μετάλλιο και η Σταμπουλίδου Ανέττα με το Χάλκινο. Στην ίδια κατηγορία των αγοριών ο Ευθυμιάδης Παντελής κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο και ο Αιβαλιώτης Άγγελος το Χάλκινο.

Στα -11 η Ρασπόπτση Νεφέλη κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο και ο Αδάμ Ζαρβέλης το Χάλκινο Μετάλλιο. Όλα τα αποτελέσματα των «Μικρών» είναι στο FB στην Σελίδα KID’S CUP FENCING GRAND PRIX.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...