Βράζει το νέο αίμα

Ασπροπρόσωπους μας βγάζει η νέα φουρνιά του Ο.ΞΙ.Φ. Στο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων, το 2ο της τρέχουσας περιόδου, οι επιτυχίες των «μικρών» μας ξιφομάχων έκαναν εκκωφαντικό θόρυβο, η φωνή τους ακούσθηκε δυνατά: «έχετε να περιμένετε πολλά από εμάς…»
Συνολικά 2 ασημένια και 2 χάλκινα, τα περισσότερα για πρώτη φορά. Αναλυτικότερα: η 13χρονη Σταυρούλα Κοκκινίδου έκανε φοβερή έκπληξη κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο ξίφος μονομαχίας νεανίδων ενώ η Παναγιώτα Ταλίδου πήρε το χάλκινο. Στο ίδιο όπλο στους εφήβους ο Παναγιώτης Δούδος κέντραρε και αυτός το ασημένιο μετάλλιο και στο ξίφος ασκήσεως ο Ιορδάνης Ηλιάδης πήρε το χάλκινο. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από όλη την χώρα.
Στην κορυφή των αντίστοιχων βαθμολογιών της ΕΟΞ μετά από 4 αγώνες φιγουράρει ο Τάσος Κολέντζης και η Παναγιώτα Ταλίδου στο ξίφος μονομαχίας ενώ την κορυφή πλησιάζει και το δίδυμο Ηλιάδη – Αριστείδου.
Η αγωνιστική παρουσία των παιδιών μας επιβεβαιώνει αν μη τι άλλο την σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ομίλου.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. ως ελάχιστη επιβράβευση των παιδιών προγραμματίζει την οργάνωση 2 αποστολών στην Ευρώπη για συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες: στην Βιέννη – Αυστρία και Πίζα – Ιταλία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση