Το Βάθρο είναι το Σπίτι μας!

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στο ξίφος μονομαχίας με την εντυπωσιακή παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. Αναλυτικά στο ατομικό οι Στέργιος Τσώκας και Ζωή Μοσχοπούλου «ανέβηκαν» στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε 66 και 64 συμμετοχές αντίστοιχα.

Στα ομαδικά οι Μοσχοπούλου Ζωή, Αφροδίτη Ταρενίδου, Κωσταντίνα Καράτζα και Κάλια Φωτιάδου κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 12 ομάδες ενώ τα αγόρια με τους Στέργιο Τσώκα, Μάριο Ντώνο, Φίλιππο Χατζητύπη και Αλέξανδρο Σαλβαρίνα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε 13 ομάδες.

Ο συνολικός απολογισμός του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 2019 κατέγραψε 2 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια ενώ ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι η κατάκτηση του bonus εισαγωγής στα ΑΕΙ από 14 συνολικά αθλητές και αθλήτριες μας.
Εντυπωσιακός είναι και ο συνολικός αριθμός συμμετοχών του ΟΞΙΦ στο Πρωτάθλημα -20 με 40 παιχταράδες και 4 ομάδες.

Νωρίτερα τον Ιανουάριο πρέπει να υπογραμμίσουμε την συμμετοχή του ΟΞΙΦ με Σπαθίστες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 για 1η φορά στην Ιστορία του με την Μαρία Κετσετζή (23η), το Γιώργο Σδήρο (30ο) και τον Βασίλη Λουκίδη (34ο).

Το επόμενο σ/κ ο ΟΞΙΦ «παίζει» στην Παιανία με μεγάλη, επίσης, αποστολή στο Κύπελλο «Ανδ. Γερμακόπουλος» και Kids Cup Vol. 3.

Τέλος ο Όμιλος κατέθεσε επίσημο αίτημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας επίσημο αίτημα για την ανάληψη ευθύνης διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -13 στο ξίφος μονομαχίας στις 15 και 16 Ιουνίου 2019 στην Φλώρινα.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...