Όλοι με μετάλλια!

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου γεύτηκαν την χαρά του μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων –Νεανίδων που έγινε στην Αθήνα το περασμένο σαββατοκύριακο. Συνολικά 16 αθλητές και αθλήτριες ανέβηκαν στο πόντιουμ συνεχίζοντας την παράδοση που «δείχνει»  επικράτηση του Ο.ΞΙ.Φ. σε αυτήν την κατηγορία.

 

{gallery}2009a{/gallery}

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρυσό μετάλλιο πήρε η ομάδα του Ξίφους Μονομαχίας Κοριτσιών αποτελούμενη από τις Ταλίδου, Βέικου, Κοκκινίδου και Αθανασίου. Στο ατομικό η Ταλίδου ζευγάρωσε τις επιτυχίες παίρνοντας το Χάλκινο Μετάλλιο.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων ο Κολέντσης κέρδισε 2 χάλκινα μετάλλια, το 1ο στο ατομικό και το 2ο στο ομαδικό (με Δούδο, Ρεπάτση και Τσώκα)

Στο Ξίφος Ασκήσεως Αγοριών ο Ο.ΞΙ.Φ. μπήκε στο τελικό και τελικά κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο πίσω από το Αιγάλεω. Την ομάδα πλαισίωσαν οι Καλιμάνης, Αριστείδου και οι Αφοι Ηλιάδη. Ξεχωριστή επιτυχία για τον Καλλιμάνη το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό, το 1ο στην καριέρα του.

Τέλος, στο Ξίφος Ασκήσεως Κοριτσιών οι Καραφύλλη, Κοπατσάρη, Στρέζου και Καφάση κατέκτησαν το Ασημένιο Μετάλλιο ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση. Συνολικά, λοιπόν, ο Ο.ΞΙ.Φ. πανηγύρισε  1 χρυσό 2 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια.

MVP των αγώνων ο Ζήσης Καλλιμάνης και τα δυο του μετάλλια. Στα παραλειπόμενα των αγώνων η παρουσία του Βουλευτή Φλώρινας κ. Γεωργίου Λιάνη. Ο κ. Λιάνης, πιστός φίλαθλος του σπαθιού, αποδείχθηκε ιδιαίτερα γουρλής αφού κατά την διάρκεια της παρουσίας του τα κορίτσια μας σήκωσαν το Κύπελλο και βέβαια την απονομή την έκανε ο ίδιος. Στους αγώνες συμμετείχαν 200 αθλητές και αθλήτριες από 25 σωματεία.

Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Κ. Γεωργόπουλο για την υψηλή επαγγελματικότητα και την αίσθηση ευθύνης που έδειξε κατά την διάρκεια της αποστολής μας στην Αθήνα και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας και ιδιαίτερα τον Νομάρχη κ. Ι. Βοσκόπουλο για την εξασφάλιση της ιδανικής μετακίνησης της πολυπληθούς αποστολής του Ο.ΞΙ.Φ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση