Σάρωσαν τα Κορίτσια μας!

Σχεδόν το απόλυτο πέτυχαν τα Κορίτσια του ΟΞΙΦ στο 1 ο Πανελλήνιο Κύπελλο U13 της Χρονιάς το περασμένο ΣΚ στη Βάρη.

Κρατηθείτε!!!

Ορφανουδάκη Βάλια 1η θέση και Χρυσό Μετάλλιο – Στεργιούλα Νικολέτα 3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο – Καραστεργίου Τζωρτζίνα 3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο – Παυλίδου Νικολέτα 8η ενώ 16άδα έκαναν οι: Στεργίου Άντρια 13η,
Ταντσοπούλου Μαργέτα 14η (45 συμμετοχές).

Στα Αγόρια U15 o Πρωταθλητής Ζαραβέλης Αδάμ κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο και ο Κήμες Αντώνης έκανε 8άδα.
Στα Αγόρια U13 ξεχώρισε ο Κιάνας Νικόλας στην 8η θέση με συγκλονιστική εμφάνιση στον προημιτελικό (έχανε 0-4, το ισοφάρισε 4-4 και έχασε στο Αβαντάζ 4-5 την είσοδο στα Μετάλλια). 16αδα έκανε και Λάζου Ραφαήλ (13ος ) σε συνολικά 51 συμμετοχές!

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/25229-2022/tournament

Συνολικά ο ΟΞΙΦ συμμετείχε με 24μελή Αποστολή τιμώντας την Άριστη Φιλοξενία του Λ.Ο. Βάρης στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα.

Το ερχόμενο ΣΚ ξεκινά το Ευρωπαϊκό TOUR του ΟΞΙΦ από τη Βουδαπέστη με 9μελή Αποστολή να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17 στο οποίο προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες.

Στον τομέα των διοργανώσεων ο ΟΞΙΦ έχει βάλει φουλ τις μηχανές για την 32η διοργάνωση του ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 5-6 Νοεμβρίου, στο οποίο προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότερα από 200 ξιφομάχοι.

Τέλος, τα Στελέχη του ΟΞΙΦ δέχθηκαν καταιγισμό συγχαρητηρίων από Γονείς και Φίλους στην Αθήνα για το Καλοκαιρινό Κάμπ στην Κόνιτσα, υποσχόμενοι για ακόμα καλύτερο Κόνιτσα 2023!

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...