32ος ο Ιορδάνης στην Βουδαπέστη

Το  σερί επιτυχιών δε λέει να σταματήσει για τον Ιορδάνη Ηλιάδη. Το περασμένο σαββατοκύριακο συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Βουδαπέστη όπου και συμμετείχαν 168 αθλητές από 15 χώρες.
Στον 1ο Γύρο ο Ιορδάνης έκανε μόνο 1 νίκη σε 5 παιχνίδια και κινδύνεψε να μείνει εκτός νωρίς. Στα νοκ άουτ όμως αν και αντιμετώπισε το Νο 4 της διοργάνωσης, τον Σλοβάκο Ντίντες κατόρθωσε να τον κερδίσει για έναν μόλις πόντο σε παιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων των παραβρισκόμενων.
Για την 32άδα νίκησε τον Ουκρανό Καβιένιν 15-13 αλλά τον δρόμο για την 16άδα του έκλεισε ο Ούγγρος Γκάμπορ. Έτσι τελικά κατέκτησε την 32η θέση.
Στους ίδιους αγώνες ο Δημήτρης Ηλιάδης  έχασε στο νοκ- άουτ για την 64άδα. Στο ξίφος μονομαχίας ο Νικόλας  Τσώκας στην πρώτη διεθνή εμφάνιση σε μεγάλους αγώνες δεν μπόρεσε να περάσει γύρο.
Το ερχόμενο σαββατοκύριακο η ομάδα  του ξίφους μονομαχίας ανδρών του  Ο.ΞΙ.Φ. ταξιδεύει στο Βελιγράδι  μετά από πρόσκληση από την  Σέρβικη Ομοσπονδία για την συμμετοχή  της στο 54ο Διεθνές Κύπελλο Βελιγραδίου.
Το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο οι έφηβοι αγόρια και κορίτσια στο ξίφος ασκήσεως πάνε στο Σαμορίν, Σλοβακία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και ο προπονητής Βαγγέλης Ευαγγέλου «πετάει» για Γερμανία όπου και θα παρακολουθήσει προπονητική διημερίδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση