Air Jordan

Συνεχίζει τις καταπληκτικές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό  ο Ιορδάνης Ηλιάδης. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Διεθνές Κύπελλο Σλοβακίας που διεξήχθη στο Σαμορίν με την συμμετοχή 86 αθλητών από 14 χώρες.
Ο Ιορδάνης στον 1ο γύρο πέτυχε 4 νίκες και 1 ήττα, μπήκε άνετα στην 32άδα και στην συνέχεια αντιμετώπισε τον Σλοβάκο πρωταθλητή τον οποίο και νίκησε με το τρομακτικό 12-11 στον χρόνο. Κατέλαβε έτσι την πολύ τιμητική 10η θέση. Άλλη μια καλή εμφάνιση για τον Ιορδάνη ενόψει 2 πολύ μεγάλων αγωνιστικών υποχρεώσεων, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων τον Μάρτιο στην Αθήνα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων τον Απρίλιο στο Αζερμπαϊτζάν.
Πολύ  καλή εμφάνιση και για τον Δημήτρη  Ηλιάδη με την 29η θέση.
Οι  διεθνείς υποχρεώσεις του Ο.ΞΙ.Φ. συνεχίζονται το επόμενο σαββατοκύριακο με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Κοριτσιών  έως 17 ετών στο Tauber της Γερμανίας. Ο Όμιλος είναι επίσημος καλεσμένος του τοπικού συλλόγου τόσο για τους αγώνες όσο και για μια 3ήμερη μίνι προετοιμασία.
Στην  Γερμανία, επίσης, θα ταξιδέψει και  ο Βαγγέλης Ευαγγέλου για προπονητική  διημερίδα την Τρίτη 20 Οκτωβρίου.
–  Στο Δήμο Πρεσπών κατέθεσε ο Ο.ΞΙ.Φ. δια του αντιπροσώπου του Δημήτρη Φουντούκη ολοκληρωμένη πρόταση για τη δημιουργία πλήρους ολυμπιακού προπονητικού κέντρου δίπλα στο «Πατουλίδειο», κατά την διάρκεια της ενημέρωσης που παρείχε ο Δήμος Πρεσπών για το ΕΣΠΑ σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
– Με την ευκαιρία το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές και αθλήτριές του: X. Παπαχαρίση, Κ. Σουμπάση, Α. Γκίνη, Λ. Χρήστου, Κ. Κεσίδου, Α. Αθανασιάδου, Ε. Μεράκου για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της επιλογής τους. Καλή σταδιοδρομία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση