EURO ΟΞΙΦ!

Άνοιξε η αυλαία των Ευρωπαϊκών “προκλήσεων” του ΟΞΙΦ από την Βουδαπέστη με καταπληκτικές εμφανίσεις σε ομαδικό επίπεδο!
Αναλυτικότερα η TEAM HELLAS 1, με τη συμμετοχή του Βασίλη Τσώκα, μαζί με  τους Καραμπάση, Θεοδωρόπουλο (Αρίστων) και Σύρο-Τουρμάν (Ίριδα) κατέκτησαν την 11 θέση ανάμεσα σε 55 ομάδες από όλη την Ευρώπη! Οι παιχταράδες νίκησαν τη Λετόνια 45-44 για τους 32, την Πολωνία 2 45-44 για τους 16 αλλά στη συνέχεια έχασαν από την Μεγάλη Βρετανία 28-45 για την 8αδα.

Εξίσου εντυπωσιακή η πορεία και των Κοριτσιών μας Ρασπόπτση Νεφέλη και Μπίνα Φωτεινή, οι οποίες μαζί με την Μπίζα (Ίριδα) κέρδισαν τη Νορβηγία 45-35 για τους 32, την Εσθονία 2 45-43 για την 16αδα αλλά στη συνέχεια έχασαν από την Ουγγαρία 21-45 για 8αδα κατακτώντας την 16 η θέση ανάμεσα 45 ομάδες. Όλα τα μέλη της Αποστολής του ΟΞΙΦ (Παυλίδου, Ρασπόπτση, Μπίνα, Τσώκας, Βέλλιος, Κιάνας Κ., Δεληδημητρίου (Ηρακλής) φόρτωσαν εμπειρίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Στα highlights του Ουγγαρέζικου σιρκουί, η 1 η εμφάνιση του Αστέριου Τσώκα ως Διεθνή Διαιτητή FIE με συμμετοχή στους Τελικούς ως Video Assistant.

Ο Αρχηγός της Αποστολής και Προπονητής Νίκος Τσώκας μετά την επιστροφή της ομάδας αργά τα ξημερώματα της Δευτέρας, εξουθενωμένος αλλά απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε: « Στην Ουγγαρία φορτώσαμε εμπειρίες και μπαταρίες για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δείτε τα αποτελέσματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...