3ες οι Μικρές

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επέστρεψε  η ομάδα των μικρών κοριτσιών  του Ο.ΞΙ.Φ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων που έγινε στην Αθήνα το περασμένο ΣαββατοΚύριακο.
Η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από την Παρασκευή Δουμανίδου, Ανατολή Τσάια, Δέσποινα Αριστείδου και Ειρήνη Τσαρτσιταλίδου επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και ανέβηκαν στο  Βάθρο. Στο ατομικό την 6η και 7η θέση αντίστοιχα κατέκτησαν η Δουμανίδου με την Τσάια.

 

{gallery}pp_pk2009{/gallery}

Στα αγόρια πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο  Χρήστος Κίζος με την 5η θέση στο ατομικό σε σύνολο 83 παιδιών. Στο ομαδικό η ομάδα αποτελούμενη από τους Κίζο, Αφορόζη, Παπακοσμά και Ρεπάτση έμεινε στην 4η θέση. Η μεγάλη ευκαιρία για μετάλλιο χάθηκε στον ημιτελικό όπου αν και προηγούμασταν 40-35 τελικά χάσαμε από τον Μέγα Αλέξανδρο Κορδελιού 43-45.

Ευχαριστημένος  έμεινε ο προπονητής κος Γεροσίδερης, ο οποίος δήλωσε ότι πιστεύει σ’ αυτά τα παιδιά και είναι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουν με πολλά μετάλλια τα επόμενα χρόνια.

Το  αγωνιστικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου  συνεχίζεται με την 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθήματος Παμπαίδων – Πανκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας στις 6 και 7/11, το Διεθνές Κύπελλο Εφήβων στην Βιέννη στις 13 και 14/11, το Κύπελλο Αφροδίτη στην Λευκωσία στις 21 και 22/11 και κλείνει με το Κύπελλο Νέων στην Αθήνα στις 28 και 29/11.

– Μεγάλη Τιμή για τον Ο.ΞΙ.Φ., τους αθλητές και τις αθλήτριες  του ήταν η βράβευσή τους  από τον Νομάρχη Φλώρινας κ.  Ιωάννη Βοσκόπουλο κατά την  διάρκεια της επίσημης εορταστικής  ημερίδας αφιερωμένης στην 28η Οκτωβρίου και έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλη.
Έπαινο  έλαβαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες  οι οποίοι κατέκτησαν Πανελλήνιο Τίτλο, Πρωτάθλημα ή Κύπελλο κατά την  διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

– Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για  το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο «Καλλιπάτειρα 2010», το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 13 και 14 Μαρτίου 2010 στο ΔΑΚ Φλώρινας. Το επίσημο site των αγώνων www.oxif.gr/worldcup2010 , την επίβλεψη του οποίου έχει ο κ. Σπύρος Παπαχαρίσης έχει ήδη ανέβει στο διαδίκτυο, γεγονός που προκάλεσε την ικανοποίηση του παρατηρητή των αγώνων Γερμανού Max Geuter. Η φετινή οργανωτική προσπάθεια του Ομίλου θα βαρύνει ιδιαίτερα την κρίση των ανθρώπων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την μελλοντική ανάθεση σημαντικών αγώνων στην Φλώρινα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση