Ο ΟΞΙΦ στο Βελιγράδι

Για μια ακόμα χρονιά ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17 που διοργανώνει η Σέρβικη Ομοσπονδία στο Βελιγράδι, τιμώντας την, μεταξύ μας, μακροχρόνια στενή φιλία.

Συνολικά στην αποστολή συμμετείχαν 10 Αθλητές και Αθλήτριες 2 Προπονητές και 2 Διαιτητές.

Στα Αγόρια ξεχώρισε ο Βασίλης Τσώκας, ο οποίος με 5 νίκες 1 ήττα στους Ομίλους πήρε το Νο 16 στο Ranking, πέρασε BYE στους 128 αλλά στην συνέχεια αποκλείστηκε για το ταμπλό των 64 κατακτώντας την 67η θέση. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Παντελή Ευθυμιάδη με 3-3 στους Ομίλους κατέκτησε την 103 η θέση ενώ πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι Αλέξανδρος Βέλλιος, Δημήτρης Χρήστου, Χρήστος Πουταχίδης και Αδάμ Ζαρβέλης (192 συμμετοχές).

Στα Κορίτσια μας, ξεχώρισε η Νεφέλη Ρασπόπτση με 4 νίκες 2 ήττες στους Ομίλους πέρασε στις 128 αλλά στο παιχνίδι για τις 64  έχασε από την Ρουμάνα Sirculescu 12-13 στο αβαντάζ αν και έχανε 8-12 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Στους Ομίλους  αποκλείστηκαν από τη συνέχεια η Χαρά Παυλίδου και Μάγδα Αλεξιάδου (168 συμμετοχές).

Στα Ομαδικά των Αγοριών ο Βασίλης Τσώκας συμμετείχε μαζί με Θεοδωρόπουλο, Καραμπάση, Πασιά στην GRE1 και με εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησαν την 11η θέση ανάμεσα σε 45 ομάδες.

Στα Ομαδικά των Κοριτσιών η Νεφέλη Ρασπόπτση μαζί με τις: Μπίζα, Λελεκίδη και Καραμπάση κατέκτησαν την 15η θέση ανάμεσα σε 38 ομάδες.

Το μυαλό και οι ευχές όλων των Μελών της Αποστολής του ΟΞΙΦ ήταν στην Φωτεινή Μπίνα, η οποία λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να συμμετέχει στους Αγώνες!

Οι Νέες Εμφανίσεις των ξιφομάχων μας, προσφορά της «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΆΔΑΣ», έκαναν αίσθηση στην 1η τους εμφάνιση στο Βελιγράδι. Καλοφόρετες!

Τις 250 προβλέπεται, να ξεπεράσουν οι συμμετοχές στο ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ, το οποίο διοργανώνει ο ΟΞΙΦ 5-6 Νοεμβρίου στη Φλώρινα!

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...