Το KIDS GRAND – PRIX ξαναγύρισε

Μετά από αναγκαστική διακοπή 3 χρόνων (λόγω κορωνοιού) το KIDS GP ξαναέβαλε μπρός τις μηχανές του. Το Kids Cup Vol.1 έλαβε χώρα στη Φλώρινα, στο ΟΞΙΦ Αρένα το περασμένο ΣΚ 7-8 Ιανουαρίου 2023.

Συνολικά 110 ξιφομάχοι από 9 Σωματεία από Ελλάδα και Βουλγαρία, οι Προπονητές και οι Γονείς τους, κυριολεκτικά κατέκλυσαν και απόλαυσαν τη φιλοξενία του ΟΞΙΦ Αρένα στη Φλώρινα μας.

Στην Κατηγορία U10 συνολικά 17 αγόρια και 16 κορίτσια διασταύρωσαν τα ξίφη τους με νικητές τους Καραγκιούζη και Αζέλη του ΠΑΣ Γιάννενα.

Στην Κατηγορία U13 συνολικά 18 αγόρια και 23 κορίτσια αγωνίσθηκαν με νικητές τους Σούκερα του ΠΑΣ Γιάννενα και την Στεργιούλα του ΟΞΙΦ.

Στην Κατηγορία U15 συνολικά 15 αγόρια και 21 κορίτσια συμμετείχαν με νικητές τον Κήμε του ΟΞΙΦ και Δημοσθένους του ΠΑΣ Γιάννενα.

Το ΔΣ του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια όλες και όλους τους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους και με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση του Kids Cup Vol.2 στο Μέτσοβο στις 4-5 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...