Χρυσό ο Ηλιάδης στο Κύπελλο Νέων

Ίσως και ο ίδιος ο Ιορδάνης δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο αγωνιστικό ξεκίνημα για το 2010. Κατέκτησε το Κύπελλο Νέων, μια ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη απ’ αυτήν που αγωνίζεται (έφηβος) επιβεβαιώνοντας ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη για τον μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αθήνας τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Στον τελικό ο Ιορδάνης νίκησε τον Καββαδία του Αιγάλεω με 15-12. Αντίστοιχα πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο δίδυμος αδερφός του Ιορδάνη, Δημήτρης ο οποίος έχασε για ένα μόλις χτύπημα 14-15 το «ανέβασμά» του στο βάθρο μένοντας στην 6η θέση.
Μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον έδειξαν οι νεοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία των νέων οι 14 άρηδες Ζαχαρόπουλος (6ος) και Τσώκας (8ος) με την είσοδό τους στην 1η 8άδα στο ξίφος μονομαχίας καθώς και η Δουμανίδου (8η) στο ξίφος ασκήσεως.

 

Την Τετάρτη οι εφηβικές ομάδες του επέ (9 άτομα) ταξιδεύουν στην Πίζα για να συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που διοργανώνεται εκεί από την Ιταλική Ομοσπονδία, ενώ οι αντίστοιχες ομάδες του φλερέ θα είναι στην Αθήνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Ξεκίνησε δυνατά η οργανωτική προσπάθεια για το 4ο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2010» που φέτος έχει ορισθεί να γίνει το διήμερο 13 και 14 Μαρτίου 2010. Ήδη το επίσημο site www.oxif/worldcup2010 έχει δεχθεί επισκέψεις από 35 χώρες και οι πρώτες επίσημες συμμετοχές έφθασαν στα γραφεία του Ο.ΞΙ.Φ. Φέτος η ΕΤ3 θα καλύψει ζωντανά τα τελικά αγωνίσματα με παράλληλη προβολή σε video wall και  μετάδοση στο διαδύκτιο. Στον τελικό η νέα πολύχρωμη πίστα σίγουρα θα εντυπωσιάσει ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσίαση που ετοιμάζουν οι προπονήτριες των ακαδημιών με τα πιτσιρίκια τους.

Με την ευκαιρία ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου, η προπονητική ομάδα, οι συνεργάτες, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση