Καλό Καλοκαίρι!

Ολοκληρώθηκαν και «τυπικά» οι τελευταίες αγωνιστικές και προπονητικές εκδηλώσεις των τμημάτων του Ο.ΞΙ.Φ. με το κλασικό μπουγέλο των μικρών ξιφομάχων.

Κλείνει λοιπόν, μ’ ένα πολύ διασκεδαστικό τρόπο μια πολύ πετυχημένη χρονιά που επιγραμματικά την χαρακτήρισαν τα παρακάτω γεγονότα: η επιστροφή στον Ο.ΞΙ.Φ. ως προπονήτριας της Γιάννας Χρήστου, την καλύτερη θέση Έλληνα αθλητή στο Ευρωπαϊκό της Αθήνας από τον Ιορδάνη Ηλιάδη, το 4ο Καλλιπάτειρα Παγκόσμιο Κύπελλο, η ανάληψη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εφήβων από τον Ο.ΞΙ.Φ. και άλλα πολλά περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά.

Όλα είναι έτοιμα για το 4ο SUMMER CAMP των Πρεσπών, που και φέτος προσελκύει το ενδιαφέρον Ελλήνων και Ξένων Ξιφομάχων. Περιορισμένη είναι η διαθεσιμότητα μιας και το CAMP έχει γίνει MUST για όλους. Σημειώνεται πως η ολοκλήρωση του CAMP θα συνδυασθεί με το Κύπελλο Λυγκηστίς (Διεθνές Κύπελλο Νέων – Νεανίδων στο ξίφος ασκήσεως και μονομαχίας). Η προκήρυξη των αγώνων θα αναρτηθεί σύντομα στο site: www.oxif.gr.

Οι  συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν ως συνήθως  στα ξενοδοχεία Μιμμαλόνες και Πλατυθέα ενώ η αθλητική δραστηριότητα  στο «ΠΑΤΟΥΛΕΙΔΙΟ». Πολύ σημαντική  είναι, τέλος, η πρωτοβουλία της ΠΑΣΥΠΚΟ για την οργάνωση σεμιναρίου διαιτησίας κατά την διάρκεια του CAMP.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση