Ξεκινά η Ευρωπαϊκή περιοδεία

Από το Ζρένιανιν της Σερβίας ξεκινά η Ευρωπαϊκή Περιοδεία των  αγωνιστικών ομάδων του Ο.ΞΙ.Φ. Εκεί διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 ετών στο ξίφος μονομαχίας κοριτσιών και την Φλώρινα θα εκπροσωπήσουν οι Αθανασίου Γεωργία, Κοκκινίδου Σταυρούλα, Σταυρίδου Άννα, Σύκα Χριστίνα και Χαλκιά Άννα με συνοδούς – προπονητές τον Καλυβιάνο Λεωνίδα και την Χρήστου Ιωάννα.
Η Σερβία, λοιπόν, είναι ο πρώτος σταθμός  μιας σαιζόν που θα διαρκέσει έως την επόμενη άνοιξη και περιλαμβάνει αγώνες στην Βουδαπέστη, την Βιέννη, την Πίζα, την Μπρατισλάβα, το Γκέτεμποργκ, την Βόννη κ.ά.
– Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του Ομίλου αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας για την αποστολή της ομάδας ξίφους μονομαχίας νέων – ανδρών στην Κύπρο και συμμετοχή στο Κύπελλο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στις 20 Νοεμβρίου 2010.
– Μες τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το επίσημο site του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Εφήβων, το οποίο θα διεξαχθεί στην Φλώρινα στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2010, από τον υπεύθυνο του διαδικτυακού «βιβλίου» του Ο.ΞΙ.Φ. κο Σπύρο Παπαχαρίση. Το www.oxif.gr/eurocup2010 είναι προ των πυλών.
– Tην ερχόμενη, επίσης, εβδομάδα, θα γίνει και η παρουσίαση των επίσημων αθλητικών ενδυμασιών των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου τόσο για τις αγωνιστικές όσο και τις προπονητικές τους δραστηριότητες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση