Florina EuroCup 2010

Όλα είναι έτοιμα για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξιφασκίας στο Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων το επόμενο σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Φλώρινας. Οι δηλώσεις συμμετοχής ήδη έχουν φθάσει τις 68 από 12 χώρες μεταξύ των οποίων οι δυνατότερες στο σπαθί, όπως Ουγγαρία, Γερμανία, Ρουμανία κλπ. Την τελευταία εβδομάδα πριν τους αγώνες, οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι πως οι συμμετοχές θα προσεγγίσουν τις 80 νούμερο πολύ ικανοποιητικό για την 1η διοργάνωση στην Ελλάδα.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα κατεβάσει 10μελή ομάδα υπό  της οδηγίες του Στάθη Γεροσίδερη (βλ. Φωτογραφία)

 

{gallery}form{/gallery}

Ευχές για οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία έχουν ήδη αποστείλει μεταξύ άλλων ο Γ. Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας και φίλος της Φλώρινας κος Max Geuter, η Αθλητική Ηγεσία της χώρας και οι τοπικές αρχές.
Το  πρόγραμμα του αγωνιστικού διημέρου έχει ως εξής:

  • Σάββατο 30 Οκτ. (ατομικά) 9:15 πμ προκριματικά σε 11 πίστες, 7:00 μμ τελικά
  • Κυριακή 31 Οκτ. (ομαδικά) 9:15 πμ προκριματικά – τελικά

– Το ίδιο σαββατοκύριακο 8μελη αποστολή «στέλνει» ο Όμιλος στην Βιέννη για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων. Την αποστολή θα συνοδέψουν οι Καλυβιάνος – Χρήστου.
– Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (4 Νοεμβρίου 2010) θα συμμετέχει η αθλήτρια του Ομίλου Εμμανουέλα Κωστάκη. Η Εμμανουέλα θα παίξει με τα χρώματα της Κύπρου, αφού πρόσφατα ανταποκρίθηκε στην τιμητική πρόταση που της έκαναν η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας. Καλή της Επιτυχία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση