2ος ο Ζαχαρόπουλος στο Κύπελλο Νέων

Μεγάλες εκπλήξεις επιφύλαξε η 1η αγωνιστική δραστηριότητα του 2011 για τις ομάδες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. Στο Κύπελλο Νέων Ανδρών – Γυναικών το οποίο διεξήχθη σήμερα στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή συνολικά περισσότερων των 200 αθλητών από όλη τη χώρα, την μεγάλη εμφάνιση (και μοναδική) για τον Ο.ΞΙ.Φ. έκανε ο Τάσος Ζαχαρόπουλος στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων.
Κατέλαβε  την 2η θέση σε έναν συγκλονιστικό τελικό με τον Λειβαδάρο του Πανελλήνιο. Αν και βρέθηκε να χάνει 13-9 στο 3ο τρίλεπτο κατάφερε να το ισοφαρίσει 14-14 σκορπώντας αγωνία και σασπένς. Η τύχη, όμως, τελικά δεν του χαμογέλασε κατακτώντας πανάξια το ασημένιο μετάλλιο.
– Στην επιστροφή δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την αποστολή στο Goody’s της Λαμίας αφού άγνωστοι παραβίασαν το mini – bus του Ομίλου και αφαίρεσαν χαρτοφύλακα με το lap top και το καρνέ επιταγών του συλλόγου, χωρίς άλλη ευτυχώς, συνέπεια για την ομάδα.
– Στα θετικά της αποστολής η σύναξη νέας χορηγικής συμφωνίας με το πολυτελές ξενοδοχείο MELIA ATHENS, το οποία θα προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του στον Ο.ΞΙ.Φ. σε πολύ προνομιακές τιμές.
– Τα αμέσως επόμενα 2 σαββατοκύριακα οι «μικρές» ομάδες του Ομίλου θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-13.
– Επίσημη πρόσκληση έλαβε ο Ο.ΞΙ.Φ. από τον καλύτερο σύλλογο της Δανίας TREKATEN της Κοπενχάγης για συμμετοχή σε κάμπ και Αγώνες τον Μάρτιο.
– Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας αναγνωρίζοντας την προσφορά της Φλώρινας στην Ελληνική Ξιφασκία αναθέτει για 1η φορά στην ιστορία την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Γυναικών U-20 στον Ο.ΞΙ.Φ. Οι Αγώνες θα λάβουν χώρα το διήμερο 12-13 Μαρτίου 2011 στο ΔΑΚ Φλώρινας και θα τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση