Επέστρεψαν από την Αυστρία

Μετά από πολυήμερη διαμονή και, σίγουρα, πλούσια σε εμπειρίες συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (-17), επέστρεψε η 7μελής αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. από το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας.
Στην πρώτη τους συμμετοχή σε μεγάλης εμβέλειας αγώνες η Σταυρούλα Κοκκινίδου κατέκτησε την 45η θέση με 3 νίκες – 4 ήττες, ο Τάσος Ζαχαρόπουλος την 67η θέση με 3 νίκες – 4 ήττες, ο Δημήτρης Δούδος 72ος με 1 νίκη – 5 ήττες, ο Νικόλας Τσώκας 96ος με 1 νίκη – 5 ήττες και η Γεωργία Αθανασίου 90η χωρίς νίκη. Σε δηλώσεις τους οι προπονητές Γεροσίδερης – Τσώκας σημείωσαν την ιδιαίτερη σημασία που είχε η συμμετοχή σε αυτό το τουρνουά για όλα τα παιδιά, η παρουσία των οποίων χαρακτηρίσθηκε από υπέρμετρο άγχος αλλά και απειρία.
«Όλα τα παιδιά έχουν ακόμα μια χρονιά σε αυτήν την κατηγορία (-17) και είναι βέβαιο ότι οι φετινές εμπειρίες θα τους φανούν χρήσιμες για να γίνουν καλύτεροι», πρόσθεσαν. Στους Αγώνες συμμετείχαν 483 αθλητές και αθλήτριες από 38 κράτη. Τα έξοδα της αποστολής καλύφθηκαν από τον προϋπολογισμό του Ο.ΞΙ.Φ. ενώ τα τέλη συμμετοχής πληρώθηκαν από τους γονείς των παιδιών.

 

{gallery}austria2011{/gallery}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση