«Ασήμωσε» ο Ο.ΞΙ.Φ.

Το Ασημένιο Μετάλλιο είναι αυτό που κυριάρχησε στα στήθη όλων των μελών της αποστολής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών (-20) το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!! Συνολικά 1 χρυσό – 5 αργυρά – 1 χάλκινο μετάλλιο ήταν η συνολική συγκομιδή του Ο.ΞΙ.Φ. στους αγώνες. Στις 8 κατηγορίες (4 ατομικές – 4 ομαδικές) που συμμετείχε, είχε παρουσία στους 5 τελικούς!
Αναλυτικότερα: στο ξίφος μονομαχίας νεανίδων η Γεωργία Αθανασίου (MVP των Αγώνων) διπλασίασε τους τίτλους της για το 2012 (είχε κατακτήσει και το εφηβικό). Σπουδαίο το γεγονός της κατάκτησης της 2ης θέσης από την Σταυρούλα Κοκκινίδου. Στο ομαδικό τα κορίτσια μαζί με τις Ταλίδου και Κωσταντίνου, αν και φαβορί για το χρυσό έμειναν στην 2η θέση.
Στο ομαδικό του ξίφος μονομαχίας νέων, ο τελικός ήταν επανάληψη του περσινού τελικού στην Φλώρινα. Οι Τσώκας, Ζαχαρόπουλος, Κολέντσης και Ρεπάτσης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο μπρος στην ανωτερότητα του Πανελληνίου Γ.Σ.
Στο ξίφος ασκήσεως νέων ο Ιορδάνης Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο στο ατομικό και στα ομαδικό μαζί με τον αδερφό του Μίμη και τους Δούδο, Καλλιμάνη έπαιξαν σε ένα συγκλονιστικό τελικό απέναντι στον Αθηναϊκό. Τελικό Σκόρ 38-45 και ασημένιο μετάλλιο.
Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: η Θεοδώρα Στέλλα ανατρέποντας το σκόρ στον ημιτελικό απέναντι στην Λέσχη Οπλομαχίας Αιγάλεω με 17-5 οδήγησε τις Καφάση, Αριστείδου στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω. Απολογισμός: 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο.
Στους αγώνες συμμετείχαν 106 αθλητές και αθλήτριες από όλη της Ελλάδα.
Στην Γενική Βαθμολογία Σωματείων ο Ο.ΞΙ.Φ. συνεχίζει να προηγείται έχοντας καλύψει τα ¾ της διαδρομής. Υπολείπεται το Μεγάλο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών. Αναλυτικά ο Πίνακας Βαθμολογίας των 5 πρώτων σωματείων έχει ως εξής:

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2012
(Πανελλήνια Πρωταθλήματα -13/-17/-20)
 
  res2012.gif

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση