Φλώρινα – Χανιά έγιναν ΕΝΑ!!!

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας είχε την τιμή να συνεργαστεί με την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων στο μεγαλύτερο εγχείρημα στην Ιστορία του Αθλήματος στην Ελλάδα, την διοργάνωση, για 1η φορά στην επαρχία, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος μονομαχίας και τους Τελικούς του Kid’s Cup Grand – Prix σ’ ένα αγωνιστικό τριήμερο που χαρακτηρίστηκε από την συμμετοχή 250 αθλητών και αθλητριών, την άψογη Κρητική φιλοξενία και τον πλούσιο αγωνιστικό απολογισμό.

Εκτός από την Οργανωτική Επιτυχία ο Ο.ΞΙ.Φ. «σάρωσε» τα έπαθλα πάνω στις πίστες αφού κατέκτησε συνολικά 2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο και την 1η θέση στην γενική βαθμολογία της ΕΟΞ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στο ξίφος μονομαχίας γυναικών η Ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Βαρβέρη Φανή το αργυρό σ’ έναν Φλωρινιώτικο Τελικό. Στο ομαδικό η ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. με τις Χρήστου, Καλυβιάνου, Αθανασίου και Βαρβέρη κατέκτησε, επίσης το χρυσό μετάλλιο.

Στους Άνδρες η ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. με τους Διαφωνίδη Α., Σωτήρα Σ., Τσώκα Νίκο και Αστέριο σκαρφάλωσαν στο 3ο σκαλί και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης, μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία είχε η διοργάνωση των Τελικών του Kid’s Cup Grand Prix, την ευθύνη οργάνωσης του οποίου έχει ο Ο.ΞΙ.Φ.

Συνολικά 124 παιδιά από Ελλάδα και Κύπρο έπαιξαν στην μεγαλύτερη αντίστοιχη διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη.

Πλούσια έπαθλα μοιράστηκαν οι νικητές και οι νικήτριες των Αγώνων αλλά και της συνολικής βαθμολογίας του Kid’s Grand Prix αφού τα Χανιά ήταν ο τελευταίος αγώνας μετά την Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Αθήνα και Ιωάννινα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και photos στο FB, στο oxif.gr και στο oxif.gr/kidscup.

Το επόμενο Σ/Κ στην Αθήνα στην 2η φάση του Παν.Πρωταθλήματος Ανδ. – Γυν. στο ξίφος ασκήσεως και στη σπάθη θα κριθεί και η 1η θέση στην βαθμολογία των σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα είναι εκεί!

Αποτελέσματα Kid’s Cup Vol. 5 – Chania

Φωτό στο fb: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10152155555976156

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...