ΤO ΠAΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΛΩΡΙΝΑ 2008 ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

 

Η Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, στην πρόσφατη συνεδρίαση της στο Belek της Τουρκίας επικύρωσε την πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής και την σθεναρή υποστήριξη του Προέδρου της ΕΟΞ και Γ.Γραμματέα της FIE κ. Μανώλη Κατσιαδάκη, για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Φλώρινα στις 15 και 16 Μαρτίου του 2008. Έτσι το «ΦΛΩΡΙΝΑ 2008» είναι γεγονός και μάλιστα αναμενόμενο μετά την καθολική αναγνώριση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτό που επίσης είναι γεγονός είναι η πολλαπλάσια σημασία και το ενδιαφέρον την επόμενης διοργάνωσης αφού θα αποτελεί βασικό κριτήριο αξιολόγησης των αθλητριών για την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του Πεκίνο. Έτσι, αναμένεται, ίσως και διπλάσια συμμετοχή από την εφετινή και μεγαλύτερες διοργανωτικές απαιτήσεις. Μια από αυτές είναι η εξεύρεση μεγαλύτερου χώρου, αφού το Κλειστό Γυμναστήριο αποδείχθηκε, αν και πολύ φιλόξενο, αρκετά μικρό.
Είναι, λοιπόν, σαφές ότι άπαντες και ειδικότερα οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να κινηθούν τάχιστα και μεθοδικά για την εξασφάλιση νέου χώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση