Χρυσά τα Κορίτσια του Λίο!!!

Σάρωσαν τα Χρυσά Μετάλλια τα κορίτσια του Λεωνίδα Καλυβιάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17 το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Ήταν όλες τους πραγματικά υπέροχες με MVP την Ζωή Μοσχοπούλου η οποία κρέμασε 2 χρυσά μετάλλια στο στήθος της. 1η στο ατομικό και 1ες μαζί με τις Μαρία Κεβρεκίδου, Άννα Χαλκιά και Άρτεμις Μπαντίκη στο ομαδικό του ξίφους μονομαχίας.

Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός της Ζωής δεν άφησαν περιθώρια σε καμιά αντίπαλο και δίκαια κατέκτησε την 1η θέση στο ατομικό του Σαββάτου. Στον τελικό νίκησε με 15-9 την Σταραντζή του Οδυσσέα Χαλανδρίου. Στην 8άδα έδωσαν επίσης το παρόν η Μαρία Κεβρεκίδου και η Βασιλεία Χατζάρα (74 συμμετοχές).
Στα ομαδικά, την Κυριακή, τα κορίτσια ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στο τελικό νίκησαν την Ίριδα Ψυχικού (14 συμμετοχές).

Στο ατομικό των αγοριών, ο τίτλος του «φαβορί» αποδείχθηκε βαρύτερος του αναμενομένου και περιόρισε τον Σκενδέρη και Τσώκα Σ. στην 9 και 10 θέση αντίστοιχα (88 συμμετοχές).

Τα παιδιά (Σκενδέρης, Τσώκας, Γεωργιάδης και Κωνσταντινίδης) «έσωσαν» την παρτίδα με την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό σε σύνολο 14 συμμετοχών.

Δικαιωματικά ο τίτλος του MVP Προπονητή «πάει» στ0ν Λεωνίδα Καλυβιάνο που έτρεξε, στήριξε, έδειξε τον δρόμο της κορυφής στα Κορίτσια του!

Το επόμενο Σ/Κ το Παν. Πρωτάθλημα -17 ολοκληρώνεται με το ξίφος ασκήσεως.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...