ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Τσώκας Πέτρος

Γεννημένος στην Φλώρινα στις 6 Απριλίου 1967, ασχολείται με την ξιφασκία από το 1980. Υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανιονίκης στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων και Ανδρών και συμμετείχε σε δεκάδες διεθνείς διοργανώσεις με την εθνική ομάδα. Είναι ένας εκ των πρωτεργατών που ίδρυσαν και άνδρωσαν τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην προπονητική ξιφασκίας και είναι υπεύθυνος στο Ξίφος Μονομαχίας.

Τσώκας Νικόλαος

Γεννήθηκε στην Φλώρινα στις 10-12-1995 . Είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ και απόφοιτος Σχολής Προπονητών Ξιφασκίας της ΓΓΑ. 11 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανιονίκης με τα χρώματα του ΟΞΙΦ και ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδος με πάμπολλες συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα και Κύπελλα . Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κριτών Αγώνων . Στον ΟΞΙΦ προπονεί τα τμήματα του Ξίφους Μονομαχίας και Μοντ. Πεντάθλου. Είναι υπεύθυνος Προπονητής για τους Φοιτητές ΑΠΘ που ασκούνται στο Άθλημα της Ξιφασκίας.

Δούδος Δημήτρης

Γεννήθηκε στη Φλώρινα στις 11 Οκτωβρίου 1995. Είναι πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και απόφοιτος Σχολής Προπονητών Ξιφασκίας της ΓΓΑ. Αθλητής του ΟΞΙΦ και Πρωταθλητής στο ξίφος ασκήσεως με εμφανίσεις στην εθνική ομάδα επί σειρά ετών. Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κριτών Αγώνων. Στον ΟΞΙΦ προπονεί την ομάδα της Σπάθης, του Ξ. Ασκήσεως και τις Ακαδημίες.

Δούδος Παναγιώτης 

Γεννήθηκε στη Φλώρινα στις 12 Αυγούστου 1992. Είναι πτυχιούχος Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα Προπονητική Ξιφασκίας. Αθλητής και Πρωταθλητής στο Ξίφος Μονομαχίας επί σειρά ετών με την ομάδαςτου ΟΞΙΦ. Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κριτών Αγώνων. Στον ΟΞΙΦ προπονεί την ομάδα του Ξ. Μονομαχίας και τις Ακαδημίες.