Eντυπωσίασε το Flere

Δυναμικό Come – Back του Δημήτρη Μοσχόπουλου αλλά και … ξανά βάθρο για την Αναστασία Αλεξοπούλου είναι τα «δυνατά» highlights της παρουσίας της Ομάδας του Ξίφους Ασκήσεως στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα, το περασμένο Σ/Κ.

Αναλυτικά στα -17 αγοριών ο Δημήτρης Μοσχόπουλος μας πρόσφερε μια εμφάνιση που μας τη χρωστούσε, με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου (41 συμμετοχές). Ο Δημήτρης δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και μας «υπόσχεται» μεγάλα πράγματα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα το δίμηνο Ιανουάριος – Φεβρουάριος.

Στα κορίτσια -17 η Αναστασία «μπροστάρισσα» μιας σούπερ ομάδας κοριτσιών επανέλαβε την κατάκτηση μεταλλίου (χάλκινο) ανεβαίνοντας τα σκαλιά την Γενικής Βαθμολογίας. Εντυπωσιακές, επίσης, η Δέσποινα Ζωγράφου (5η), και οι Αντιγόνη Συγκελάκη – Γεωργία Κετσετζή στην 11η και 12η θέση αντίστοιχα (40 συμμετοχές).

Στα αγόρια -13 ξεχώρισαν οι Σωτήρης Γεροσίδερης (6ος) και Κώστας Χατζόπουλος (8ος) (42 συμμετοχές).

Το επόμενο Σ/Κ μια από τις κορυφαίες φετινές στιγμές είναι η συμμετοχή του Αστέριου Τσώκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο -20 ξίφους μονομαχίας στο Ηράκλειο. Ο Αστέριος, μέλος της Εθνικής μας Ομάδας θα συμμετέχει το Σάββατο 15 Δεκ. στο ατομικό (203 συμμετοχές!) και την Κυριακή (16 Δεκ.) στο ομαδικό μαζί με Αβραμίδη – Μαρκόπουλο – Παναγιωτακόπουλο (23 ομάδες!)

Μπορεί, τέλος, να πλησιάζει το ημερολογιακό τέλος του 2018 αλλά τα επιτεύγματα των παιδιών μας δε σταματούν να μας δίνουν μεγάλες χαρές. Επίσημες προσκλήσεις έλαβε ο ΟΞΙΦ από τους Διοργανωτές των Κυπέλλων Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης, Heidenheim – Γερμανία και Caserta – Ιταλία για την συμμετοχή της Πρωταθλήτριας Ομάδας ξίφους μονομαχίας Ανδρών 2018 (Τσώκας Ν. – Τσώκας Α. – Ντώνος Μ. – Ρασπόπτσης Α.) και της Δευτεραθλήτριας Ομάδας ξίφους μονομαχίας Γυναικών 2018 (Αναστασίου Θ. – Βέικου Δ. – Μοσχοπούλου Ζ. – Ταρενίδου Α.) στον Κορυφαίο Θεσμό στην Ευρώπη στις 13 και 19 Ιανουαρίου 2019 αντίστοιχα.

Τέλος, περισσότερα από 200 παιδιά προβλέπεται να συμμετέχουν στο Εορταστικό KIDS CUP Vol.3 με την ονομασία FIRE CUP 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας στις 22-23 Δεκεμβρίου. Δώρα, Bazaar, Κύπελλα, Μετάλλια και πολλά ακόμα θα περιμένουν τους Φίλους μας! Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.oxif.gr/kidscup.

Με Θαυμασμό και Σεβασμό!

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...