Ο.ΞΙΦ. παντού!

Πλούσια δράση για τις ομάδες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας το Σ/Κ που μας πέρασε.
Κορυφαία στιγμή για όλες και όλους τους Πρωταθλητές μας ήταν η Βράβευσή τους από τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Σ. Μπίρο το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στη Φλώρινα. 45 συνολικά αθλητές και αθλήτριες μας τιμήθηκαν για τις ξεχωριστές τους διακρίσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, περισσότερους από κάθε άλλο σωματείο. Να σημειωθεί ότι ο ΟΞΙΦ είναι το μοναδικό σωματείο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία που κατέχει την 1η θέση στην Πανελλήνια Γενική Κατάταξη Σωματείων σε Ολυμπιακό Άθλημα και μάλιστα για 3 συνεχή χρόνια (2016-2017-218). Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια για την Μέγιστη Τιμή τον κ. Θ. Καρυπίδη και τον κ. Σ. Μπίρο.

Το αγωνιστικό ραντεβού για τις ομάδες του ξίφους μονομαχίας του σαββατοκύριακου ήταν στην Παιανία με το Κύπελλο «Ανδ. Γερμακόπουλος» και το Kids Cup Vol. 4 από τον ΑΡΙΣΤΩΝ Παιανίας με την υποστήριξη του Προγράμματος Stand & Fence του Ο.ΞΙ.Φ.
Στους Άνδρες (82 συμμετοχές) ο Στέργιος Τσώκας κατέκτησε την 7η θέση και ο Νικόλας Τσώκας την 11η ενώ στην Γυναίκες (55 συμμετοχές) η Θώμη Αναστασίου κατέκτησε την 9η θέση.

Στο Kids Cup η Κάτια Αιβαλιώτη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -11 (27 συμμετοχές) αν και προηγήθηκε στον Τελικό 9-5 ενώ η Χαρά Παυλίδου ήταν 6η. Επίσης, χάλκινοι στα -11 ήταν ο Αδάμ Ζαραβέλης και ο Κωνσταντίνος Κιάνας ενώ ο Νίκος Κιάνας κατέκτησε την 5η θέση (32 συμμετοχές). Στα -14 αγοριών (31 συμμετοχές) ο Βασίλης Τσώκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον Βασίλη Χαλβατζή 9ο, τον Άγγελο Αιβαλιώτη 11ο και τον Στέφανο Γρηγοριάδη 25ο. Στα κορίτσια -14 (17 συμμετοχές) η Μαρία Τυριακίδου ήταν 5η και η Άννα Σταυρίδου ήταν 7η.

Ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ κος Χρήστος Παυλίδης ευχαρίστησε προσωπικά τα Στελέχη του Αρίστων Παιανίας για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία και επιφυλάχθηκε για την ανταπόδοση της τιμής σε μια από τις διοργανώσεις του Ο.ΞΙ.Φ. στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, για την Φότζια της Ιταλίας αναχωρούν το ερχόμενο Σάββατο οι αθλητές μας Στέργιος Τσώκας και Άγγελος Ρασπόπτσης για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων Ανδρών. Ο Άγγελος κατάφερε με την αγωνιστική του παρουσία στα κριτήρια να μπει στην Εθνική Ομάδα αν και είναι ο νεότερος όχι μόνο της Ελληνικής Αποστολής αλλά και της διοργάνωσης στο σύνολο της!

Καλή Επιτυχία!

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...