Άριστο το Καλλιπάτειρα 2009

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, αναχώρησαν και οι τελευταίες αποστολές ανανεώνοντας το ραντεβού για το «Καλλιπάτειρα 2010».

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πορτογάλος Ντός Σάντος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ίσως είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχω πάει. Στην αναφορά μου προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία, στην στήλη «Παρατηρήσεις» υπάρχει η ένδειξη ΤΙΠΟΤΑ αφού πραγματικά όλα ήταν φανταστικά, υπήρχε η πρόβλεψη για την παραμικρή λεπτομέρεια και βέβαια η τελετή των τελικών αγώνων ήταν άψογη. Η Φλώρινα αγαπάει την ξιφασκία και η ξιφασκία αγαπάει την Φλώρινα» τόνισε κλείνοντας.

Πανευτυχής δήλωσε και ο αρχηγός της Ιταλικής Ομάδας και παλιός Ολυμπιονίκης Σάντρο Κουόμο: «Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Ιταλία θα ξαναέρθει εδώ. Η καταπληκτική φιλοξενία σε συνδυασμό με τα τέλεια αποτελέσματα (χρυσό – χάλκινο) θα μας μείνει αξέχαστη. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές»

Η Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και παλιά φίλη της Φλώρινας κα Άννα Πάσκου δήλωσε: «Πιστεύω ακράδαντα ότι είστε έτοιμοι να φιλοξενήσετε ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις. Αποδεικνύετε κάθε χρόνο ότι έχετε την θέληση, την τεχνογνωσία και την αγάπη του κόσμου να φέρετε μεγάλους αγώνες στην Φλώρινα και να είστε βέβαιοι ότι η Ρουμανική Ομοσπονδία και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα είναι πλάι σας».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Νομάρχη Φλώρινας και Μεγάλου Υποστηρικτή των Αγώνων κου Ιωάννη Βοσκόπουλου: «Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή. Στάθηκαν άξιοι των περιστάσεων. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας είναι πλέον θεσμός για την Φλώρινα. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ήδη έχει δρομολογήσει όχι μόνο  την κατασκευή Του Σπιτιού της Ξιφασκίας, μια σύγχρονη εγκατάσταση που νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να έχει η Φλώρινα αλλά και την διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων με 1η το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων 2010 με συμμετοχή περισσοτέρων των χιλίων αθλητών – συνοδών κλπ. Συγχαρητήρια και πάλι».

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσει της εκπροσώπου της εταιρείας ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ κας Βαλίνας Ρόζα: «Είναι μεγάλη τιμή για μας να υποστηρίζουμε δράσεις που βάζουν την ακριτική μας περιοχή στο επίκεντρο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές»
Στα high lights των αγώνων ήταν η βράβευση του κ. Γεώργιου Ανθόπουλου για την προσφορά του στο άθλημα  και στην Φλώρινα.
   
Από την Ο.Ε. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2009»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση