Ικανοποίησαν οι μικροί του Ο.ΞΙ.Φ. στην Αυστρία

Πολύ ικανοποιητική ήταν η παρουσία των «μικρών» αθλητών  και αθλητριών μας στο 1ο τους πάτημα στις διεθνείς πίστες. Η γενική εικόνα της 17 μελούς αποστολής κατά την διάρκεια του 3 ημέρου στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας ήταν άριστη. Συνολικά είχαμε 2 παρουσίες στην 8άδα, 2 στην 16άδα και όλοι οι υπόλοιποι είχαν παρουσία στα νόκ – άουτς, ενώ οι διαιτητές μας «έπαιξαν» μέχρι τους ημιτελικούς.. Πολύ σημαντικές επαφές, επίσης, με τους υπεύθυνους του Αυστριακού συλλόγου είχαν τα στελέχη του Ομίλου.

{gallery}klangefurt2009{/gallery}

Αναλυτικά, στο ξίφος ασκήσεως αγοριών ο Μπουρουλίδης κατέκτησε την 6η θέση και ο Δούδος την 16η σε σύνολο 44 αθλητών. Στο ξίφος μονομαχίας αγοριών ο Τσώκας Νικόλας κατέκτησε την 7η θέση σε σύνολο 56 ενώ στα κορίτσια η Αθανασίου ήταν 15η  σε σύνολο 42 αθλητριών. Όλα τα αποτελέσματα στο: http://www.kac.gmxhome.de/trofeo.htm

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 383 αθλητές από 16 χώρες.

Κατά την διάρκεια του 3ημέρου οι άνθρωποι του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις διεθνείς σχέσεις μέσα από την παρουσίαση του Καλοκαιρινού Κάμπ των Πρεσπών και του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Φλώρινας, τα οποία συγκέντρωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και η οργάνωση του Ο.ΞΙ.Φ. με τα mini-bus, την ενδυμασία των παιδιών, την συνολική παρουσία  κλπ. Μετά, λοιπόν, το άκρως πετυχημένο διεθνές εγχείρημα σε τέτοια κλίμακα, ο Ο.ΞΙ.Φ. ξεκινά το σχεδιασμό του για την νέα σαιζόν από τον Σεπτέμβρη με την συμμετοχή σε 4-5 αντίστοιχους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση