140 Παιδικά Σπαθιά στη Φλώρινα

«Πλημύρισε» παιδικές φωνές το Κλειστό Γυμναστήριο στο ΔΑΚ Φλώρινας το περασμένο Σ/Κ, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Κυπέλλου Φλώρινας από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Το Σάββατο διεξήχθησαν οι Κατηγορίες 8-10 ετών Αγοριών – Κοριτσιών και την Κυριακή οι Κατηγορίες 11-13 ετών, επίσης, Αγοριών – Κοριτσιών στο Ξίφος Μονομαχίας.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. συμμετείχε με συνολικά 37 Αγόρια και Κορίτσια! Την καλύτερη εμφάνιση έκαναν:
Κατηγορία 8-10 ετών Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Φυντάνης Παναγιώτης και την 5η θέση ο Τσιγάρας Λευτέρης. Στα Κορίτσια η Παυλίδου Νικολέτα και η Ζαραβέλη Βίκυ κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο ενώ 8αδα έκαναν η Ζαραβέλη Λυδία και η Καραδίσογλου Βερονίκη.
Κατηγορία 11-13 ετών. Στα Αγόρια ο Κήμες Αντώνης κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο και ο Ζαρβέλης Αδάμ βγήκε 7ος. Στα Κορίτσια την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Παυλίδου Χαρά – Ιωάννα (7η) και η Στεργιούλα Νικολέτα (8η).

Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldwide.com/en/22461-2021/tournament/
Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, παραμονή των Αγώνων, οργανώθηκε κοινή αγωνιστική προπόνηση με την συμμετοχή 60 ξιφομάχων του ΟΞΙΦ – ΙΡΙΔΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ στο ΟΞΙΦ Αρένα!

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κος Ιωάννης Λιγνός και ο Πρόεδρος του ΟΞΙΦ και Αντιπρόεδρος της ΕΟΞ κος Χρήστος Παυλίδης.

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες στους Χορηγούς μας BRUNO Coffee Stores Florinas, BROWN Coffee, ΛΙΓΝΙΤΟΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, ΚΔΑΠ Το Δενδρόσπιτο, SWORD Hellas και το Δήμο Φλώρινας.
Ταυτόχρονα στα Ιωάννινα ο ΟΞΙΦ συμμετείχε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων Σπάθης με τις Τουρτούρη Βάγια, Αμανατίδου Χρυσούλα και Τσαμπαζλή Μιχαέλα συνοδευόμενες από την προπονήτριά τους Μήτση Έφη.

Η Αγωνιστική Δράση στη Φλώρινα θα συνεχιστεί 13-14 Νοεμβρίου 2021 με τη διοργάνωση του ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων Ξίφους Μονομαχίας με συμμετοχή περισσότερων των 150 ξιφομάχων από όλη την Ελλάδα!

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...