ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18.12.2006

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Αγωνιστικός Μαραθώνιος

Περισσότερες από 18 ώρες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Χειμώνα, το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Αιτία η μεγάλη αριθμητική συμμετοχή, αφού οι αγώνες ήταν πρόβα τζενεράλε  ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του Νέου Έτους αλλά και της συγκρότησης των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Νέων για τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Συνολικά ο αριθμός συμμετεχόντων ανήλθε στις 209 αθλητές και αθλήτριες απόδειξη του ιδιαίτερα μεγάλου ενδιαφέροντος.
Για τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας την καλύτερη εμφάνιση έκαναν η Πετρούλα Ντώνου η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ύστερα από έναν πολύ αμφίρροπο τελικό με την Μαρία Γραμμουτσίανου  του Οδυσσέα Χαλανδρίου, και ο Σωτήρης Σωτήρας που αν και απροπόνητος κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

MVP της ομάδας αναδείχθηκε η Παναγιώτα Ταλίδου η οποία μπήκε στην 8άδα για 1η φορά, αποκλείοντας, μάλιστα, την Πέρδικα του Πανελληνίου. Στη συνέχεια έπαιξε στα ίσα την Κωστάκη της ΟΛΑ από την οποία έχασε για μόλις 1 πόντο 8-9 και μαζί ένα μετάλλιο.

Ο.ΞΙ.Φ. ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου Χριστουγεννιάτικου Κυπέλλου το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 13 ετών στο Ξίφος Ασκήσεως και Ξίφος Μονομαχίας.

Συμφωνία πέτυχε ο Ο.ΞΙ.Φ. με την γερμανική εταιρία UHLMANN για την τεχνική κάλυψη των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007». Όλα δείχνουν ότι το τεχνικό αποτέλεσμα θα είναι άριστο.   

Όλα τα αποτελέσματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση