Το Kids Cup Vol.2 – Νέα του ΟΞΙΦ

Το Kids Cup Vol.2 έλαβε χώρα στο Αλπικό Μέτσοβο το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή 126 ξιφομάχων από 9 σωματεία.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. «κατέβασε» συνολικά 44 νέα Φυντάνια και όλοι/όλες τα πήγαν περίφημα.

Ξεχώρισαν η Νικολέτα Στεργιούλα με την κατάκτηση 2 Χρυσών Μεταλλίων στα U13/U15, ο Αλέξανδρος Βέλλιος χρυσό μετάλλιο στα U15, ο Αδάμ Ζαραβέλης ασημένιο μετάλλιο στα U15, ο Αντώνης Κήμες χάλκινο στα U15, η Μαρίλια Κέκκελη χάλκινο στα U15, η Μικαέλα Μπουτάρη χάλκινο μετάλλιο στα U15, η Βάλια Ορφανουδάκη χάλκινο, επίσης, μετάλλιο στα U15. Όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες είναι διαθέσιμα στη σελίδα του KID’S CUP Fencing Grand – Prix στο FACEBOOK.

Το KIDS GP είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που «τρέχει» ο ΟΞΙΦ μαζί με συνεργαζόμενα κατά τόπους σωματεία με βασικό στόχο την εξάπλωση του Σπαθιού αλλά τις αγωνιστικές εμπειρίες στους Νέους/Νέες Ξιφομάχους. Το Kids Cup Vol.1 έγινε στην Φλώρινα αρχές Ιανουαρίου, το Kids Cup Vol.2 στο Μέτσοβο σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ το Kids Cup Vol.3 προγραμματίζεται στην Αθήνα.

– Ταυτόχρονα, «ανέβηκε» η επίσημη προκήρυξη και η αφίσα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου U14/U12 στην Φλώρινα το διήμερο 25-26 Μαρτίου 2023 και ήδη το ενδιαφέρον Ελληνικό και Ξένο είναι μεγάλο.

– Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17/U20 στο Ταλλίν της Εσθονίας (21-28 Φεβρουαρίου) προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν οι Πρωταθλητές του ΟΞΙΦ Άγγελος και Νεφέλη Ρασπόπτση και ο Βασίλης Τσώκας.

– Τέλος, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα θα κόψει ο ΟΞΙΦ το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 8:00 μμ στο Ξενοδοχείο Emerald Suites & Spa. Στην καθιερωμένη Γιορτή ο Όμιλος θα τιμήσει τις Καλύτερες και τους Καλύτερους Ξιφομάχους που διακρίθηκαν τη χρονιά που έφυγε, το 2022.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...