Νικολέτα Στεργιούλα 3η στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με πολυπληθή αποστολή (10 κορίτσια – 4 αγόρια – 2 προπονητές – 1 διαιτητής) συμμετείχε ο ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Κύπελλο -13 χρονών την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα.

Στα κορίτσια (58 συμμετοχές) την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Νικολέτα Στεργιούλα. Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο, συνεχίζοντας έτσι την παρουσία της στο Βάθρο των Νικητριών όπως έκανε στη Βάρη και στη Φλώρινα.

Πολύ καλή εμφάνιση, επίσης, για τις Άντρια Στεργίου και Αθηνά Ταλλίδου στην 5 η και 6 η θέση αντίστοιχα. Η Μαρίλια Κέκελη ήταν 11 η , η Μαργέτα Ταντσοπούλου 13 η , η Φένια Τσομπάνη 23 η , η Βίκυ Ζαραβέλη 29 η , η Νικολέτα Παυλίδου 32 η , η Λυδία Ζαραβέλη 33 η και η Μικρή μας Μάρθα Κωνσταντινίδου έκανε την 1 η της Νίκη και κατέκτησε την 51 η θέση!

Στα αγόρια (63 συμμετοχές) όλα τα παιδιά του ΟΞΙΦ «έκαναν» 16αδα, με τον Νικόλα Κιάνα να ξεχωρίζει στην 6 η θέση, τον Γιώργο Σιάλτση στην 11 η , τον Ραφαήλ Λάζου στην 14 η και τον Ευτύχη Ντόβα στην 16 η .

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους Προπονητές Νικόλα και Αστέριο Τσώκα για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν.

2 ακόμα σαββατοκύριακα μένουν έως τα Χριστούγεννα, με έντονη, διεθνή αγωνιστική δράση για τα Παιδιά του ΟΞΙΦ. 9-10 Δεκεμβρίου ο Βασίλης Τσώκας «πετάει» στην Λειψία Γερμανία για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 ετών ενώ 17-18 Δεκεμβρίου τα βλέμματα στρέφονται στο Ηράκλειο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων με τον Άγγελο Ρασπόπση και τον Βασίλη Τσώκα να συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα.

Το ίδιο ΣΚ, ο Άρης Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και ο ΟΞΙΦ με το Πρόγραμμα Stand & Fence να εγγυάται την Τεχνική Υποστήριξη των Αγώνων.

Τέλος, ο ΟΞΙΦ ανακοίνωσε την Ολική Επαναφορά του KIDS GP με την διοργάνωση του 1 ου Kids Cup του 2023 στις 7-8 Ιανουαρίου στο ΟΞΙΦ Αρένα.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...