ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.12.2006

2ο Χριστουγεννιάτικο Κύπελλο

Σε μια πολύ όμορφη γιορτή εξελίχθηκαν οι αγώνες του 2ου Χριστουγεννιάτικου Κυπέλλου, σήμερα 23/12 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας με οργανωτή τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας και την συμμετοχή της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας.


Οι φλερετίστες

Το πρόγραμμα των αγώνων είχε τα πάντα και σίγουρα ευχαρίστησε τους 100 περίπου θεατές που ήρθαν στο Κλειστό. Αρχικά, τα 20 πιτσιρικάκια του Ο.ΞΙ.Φ., ηλικίας 7 έως 10 ετών παρουσίασαν με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Ευάγγελου Ευαγγέλου, την άποψη τους για την ξιφασκία και κέρδισαν δίκαια το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Οι επεϊστες


Τα πιτσιρικάκια!

Στη συνέχεια, 19 φλερετίστες και 11 επεϊστες, ηλικίας 10 έως 13 ετών, διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα χωρίς νικητές και ηττημένους, δίνοντας σαφή δείγματα πλούσιου αθλητικού ταλέντου και ευγενούς αθλητικής άμιλλας.
Αν μη τι άλλο, η παρουσία αυτών των 50 παιδιών έδειξε σε μας, τους γονείς και τους φίλους τους ότι το άθλημα βρίσκεται σε τροχιά άνθησης στην πόλη μας.


Τα πιτσιρικάκια!


Ο Άγιος Βασίλης!


Πανοραμική άποψη της αίθουσας

Η εκδήλωση έκλεισε με την έλευση του Άη – Βασίλη, ο οποίος σκόρπισε χαρά και δώρα σε όλα τα παιδιά.
Το 2ο Χριστουγεννιάτικο Κύπελλο ήταν και η τελευταία εκδήλωση του Ο.ΞΙ.Φ. για το 2006. Το Δ.Σ. του Ομίλου ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το έργο του και υπόσχεται ότι το 2007 θα είναι  σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής  μας με επίκεντρο την τέλεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου την άνοιξη. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση