Υπερεντατικοί οι ρυθμοί στο Κάμπ

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται το προπονητικό πρόγραμμα στις Πρέσπες και ήδη τα πρώτα σημάδια κόπωσης είναι  εμφανή στα κορμιά των ξιφομάχων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημίωρο πρωϊνό τρέξιμο στις φασολιές στις 8 και 2 δίωρες προπονήσεις πρωί – απόγευμα.
Πολύ δουλειά στα πόδια το πρωί και παιχνίδι ελεύθερο ή με περιορισμούς στις 11 πίστες το απόγευμα. Ενδιάμεσα χαλαρωτικές ασκήσεις στην πισίνα ή τζακούζι και χαμάμ στο σπα του Πρέσπα Resort.
Το προπονητικό πρόγραμμα έχει επιμεληθεί και υποστηρίζει το τεχνικό team του Ο.ΞΙ.Φ. αποτελούμενο από τους Γεροσίδερη, Καλυβιάνο, Χρήστου, Τσώκα συνεπικουρούμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κύπρου κ. Εμμανουηλίδη.
Ο ρυθμός προπόνησης θα χαλαρώσει στο τέλος της εβδομάδας ενόψει του Διεθνούς Κυπέλλου «Λυγκηστίς», το οποίο θα διοργανωθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο «Πατουλίδειο».
Την Παρασκευή όλοι οι συμμετέχοντες  στο Κάμπ θα παραβρεθούν στην Γιορτή Φασολιού και Τσιρονιού καλεσμένοι του Νομάρχη Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλου και του Δημάρχου Πρεσπών κ. Λ. Ναλπαντίδη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το camp

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση