Ολοκληρώθηκαν Prespa Camp και Λυγκηστίς

Με ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ολοκληρώθηκε, με τον καλύτερο τρόπο για τον Ο.ΞΙ.Φ. το Κύπελλο  Λυγκηστίς και μαζί μ’ αυτό και  το 4ο Προπονητικό Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών, συνδιοργανωτές των οποίων ήταν η Ν.Α. Φλώρινας, ο Δήμος Πρεσπών και η ΑΝΦΛΩ – Αναπτυξιακή Φλώρινας Α.Ε.
Το πρώτο κύπελλο στην καριέρα της  κατέκτησε η Γεωργία Αθανασίου στο Ξίφος Μονομαχίας ενώ ο Τάσος Κολέντζης μετά από 1 χρόνο απουσίας επανέκαμψε με το χάλκινο μετάλλιο. Στο Ξίφος Ασκήσεως ο Ιορδάνης Ηλιάδης κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο.
Στους αγώνες συμμετείχαν 92 αθλητές και  αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πλην κάποιων  σωματείων από την Αθήνα που  μόνιμα και επιδεικτικά σνομπάρουν κάθε αγωνιστική ή προπονητική εκδήλωση που γίνεται στην Φλώρινα. Οι αγώνες διεξήχθησαν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου.

Για την Ιστορία οι νικητές κατά όπλο ήταν: Αθανασίου (Ο.ΞΙ.Φ.) Ξίφος Μονομαχίας Νέων Γυναικών – Γαργουλάκης (Χαλάνδρι) Ξίφος Μονομαχίας Νέων – Ανδρών – Καββαδίας (Α.Ο.Ξ.Α.) Ξίφος Ασκήσεως Νέων Ανδρών και Στάντζιου (Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών.

Στην συνέχεια όλοι συμμετείχαν στο καλύτερο Karaoke Party στην ιστορία της Ελληνικής Ξιφασκίας.
Οι διοργανωτές του Κάμπ και του Λυγκηστίς έχουν την υποχρέωση  να ευχαριστήσουν δημόσια για την αμέριστη στήριξη των προσπαθειών  τους, πρώτα απ’ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τον Νομάρχη Φλώρινας και  Πρόεδρο της ΑΝΦΛΩ Α.Ε. κ. Ι. Βοσκόπουλο, τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Λ. Ναλπαντίδη, την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΑΝΦΛΩ κα Ζ. Ρίζου, το σύνολο των εργαζομένων στον Δήμο Πρεσπών και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο, τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων Μιμμαλόνες και Πρέσπα RESORT, τους εθελοντές του Πολιτιστικού Τριγώνου, τον Ιδιοκτήτη του  Πρατήριου Υγρών Καυσίμων κ. Γεωργιάδη, τις εκτυπώσεις του κ. Αριστείδου, την Μεταφορική του κ. Μορφιαδάκη και, τέλος, βέβαια την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και την ΠΑΣΥΠΚΟ.

Πλήρες  φωτογραφικό ρεπορτάζ στο photogallery 2010 του www.oxif.gr/camp

Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια και να τους ευχηθεί καλή καριέρα τους μαθητές – αθλητές Αριστείδου Αλέκο, Δούδο Παπαναγιώτη, Καλλιμάνη Ζήση, Στρέζου Χριστίνα, Ρεπάτση Δημήτρη, Ταλίδου Παναγιώτα και Τάσο Κολέντζη για την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές της προτίμησης τους.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των νέων αθλητών και αθλητριών  στα τμήματα υποδομής του Ο.ΞΙ.Φ. Πληροφορίες καθημερινά 16:30 – 20:00 στην Αίθουσα 17 του ΔΑΚ Φλώρινας, στο τηλ 2385028600 και στο www.oxif.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση