5 χρυσά – 2 ασημένια για τον ΟΞΙΦ. Πρωταθλητές Τσώκας – Αθανασίου

Φορτωμένοι με χρυσό γύρισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων (-17) το οποίο διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα με περισσότερες από 200 συμμετοχές και 25 σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Στις κατηγορίες του Ξίφους Μονομαχίας τα παιδιά του Ομίλου κατέκτησαν ότι χρυσάφι ήταν διαθέσιμο και όχι μόνο. Αναλυτικά:
Στα αγόρια ο τελικός του ατομικού (69 συμμετοχές από 18 σωματεία) ήταν Φλωρινιώτικη υπόθεση αφού σ’ αυτόν συναντήθηκαν οι Νικόλας Τσώκας και Τάσος Ζαχαρόπουλος. Για την Ιστορία νικητής ήταν ο Νικόλας με σκόρ 15-8.
Στο ατομικό των κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Γεωργία Αθανασίου (38 συμμετοχές από 15 σωματεία). Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν επίσης οι Σταυρίδου 7η – Κωσταντίνου 8η και Αφορόζης 9ος – Σταυρίδης 11ος.

{gallery}neon2011{/gallery}

Ο Θριάμβος συνεχίσθηκε και ολοκληρώθηκε στα ομαδικά με την κατάκτηση και των 2 κυπέλλων αφού καμιά ομάδα δεν έδειξε ότι μπορούσε να απειλήσει τον Ο.ΞΙ.Φ.
Αναλυτικά η σύνθεση των ομάδων: στα αγόρια Τσώκας – Ζαχαρόπουλος – Σταυρίδης – Αφορόζης και στα κορίτσια Αθανασίου – Σταυρίδου – Κοκκινίδου – Καλυβιάνου.
Έτσι η συνολική αποκομιδή μεταλλίων στις 2 φάσεις του Πρωταθλήματος ανέρχεται σε 5 χρυσά – 2 ασημένια μετάλλια γεγονός που ανακηρύσσει τον Ο.ΞΙ.Φ. ως πολυνίκη σύλλογο και τον φέρνει στην 1η θέση της γενικής κατάταξης των σωματείων στην Ελλάδα.
Τις θερμότερες ευχές είχαν την ευκαιρία να δώσουν στα παιδιά πριν τους αγώνες ο Αντιπεριφερειάρχης κος Ηλιάδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Βοισκόπουλος και ο Δήμαρχος Πρέσπας κος Τσέπας, οι οποίοι διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Το Δ.Σ. του Ομίλου αποφάσισε ομόφωνα την αποστολή των Τσώκα – Ζαχαρόπουλο – Αθανασίου – Κοκκινίδου – Δούδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στο Κλάγκενφορτ της Αυστρίας (28/2 έως 5/3).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση