Η Δέσποινα έσπασε το ρόδι

Μεγάλο παιχνίδι έκανε η Δέσποινα Αριστείδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εφήβων, εχθές  στην Θεσσαλονίκη, εμφάνιση που την  οδήγησε για 1η φορά στην καριέρα της στο βάθρο και στο χάλκινο μετάλλιο. «Επιτέλους!» φώναξε ο προπονητής της Στάθης Γεροσίδερης , ο οποίος πάλευε πολύ καιρό γι’ αυτό το αποτέλεσμα.  Στους ίδιους αγώνες ο Δημήτρης Δούδος έμεινε χαμηλά εκτός 4άδας, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυπελλούχο Μπουρουλίδη, ενώ η γάμπα του «πρόδωσε» τον πολύ καλό Ηλια Τσαρτσιταλίδη.

 
Κυρίαρχη  ήταν η εμφάνιση του Ο.ΞΙ.Φ. στους  αγώνες. Εκτός από την πολυπληθή  αποστολή εξασφάλισε την τεχνική  και ηλεκτρονική υποστήριξη της  διοργάνωσης, γεγονός απαραίτητο για  να μείνουν οι αγώνες στην Θεσσαλονίκη.
– Μεγάλη αποστολή έστειλε, επίσης, ο Ο.ΞΙ.Φ. στο Ζρένιανιν της Σερβίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων στο ξίφος μονομαχίας. Συνολικά 7 κοπέλες μαζί με τους προπονητές, Καλυβιάνο και Χρήστου έδωσαν το παρόν στους αγώνες. Στον αγωνιστικό κομμάτι η Αθανασίου (18η) και η Κοκκινίδου (19η) ξεχώρισαν, αλλά έμειναν εκτός 16άδας  που ήταν και ο βασικός τους στόχος. Στο Κύπελλο συμμετείχαν 58 αθλήτριες από 9 χώρες.
– Η προπονητική ομάδα του Ομίλου ανακοίνωσε το αγωνιστικό πρόγραμμα εσωτερικού και εξωτερικού για την περίοδο 2011-2012. Συνολικά ανακοινώθηκαν 11 αγώνες εσωτερικού και 13 εξωτερικού για όλες τις κατηγορίες, ενώ στην Φλώρινα έχουν προγραμματισθεί 2 περιφερειακά κύπελλα, 1 Διεθνές (Λυγκηστίς), 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο και 1 προπονητικό κάμπ (Πρέσπες). Για 1η φορά φέτος έχει προγραμματισθεί η συμμετοχή των μικρών ξιφομάχων (-13) σε διοργανώσεις στην Ουγγαρία και Σλοβενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση