Κοκοράκια από Χρυσάφι – 2 χρυσά – 1 αργυρό – 3 χάλκινα

Σάρωσαν τ’ αγόρια και τα κορίτσια του Ο.ΞΙ.Φ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 στο Ξίφος Μονομαχίας το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ.

Συνολικά 2 Χρυσά – 1 Αργυρό – 3 Χάλκινα μετάλλια έφεραν πίσω στην Φλώρινα στις αποσκευές τους οι μικροί μας ξιφομάχοι. Ανεξακρίβωτες πληροφορίες ναφέρουν ότι η αποστολή του Ομίλου δέχθηκε παρατηρήσεις από την Τροχαία Εθνικών Οδών για το υπέρβαρο του mini – bus….λόγω Κυπέλλων και Μεταλλίων!

 

 

Αναλυτικότερα στο ομαδικό τα παιδιά μας τα πήραν ΟΛΑ!

Στα αγόρια οι Τσώκας – Κωσταντινίδης – Γεωργιάδης – Δημητρίου και αντίστοιχα στα κορίτσια οι Μοσχοπούλου – Ζαφειρίδου – Μαγγώνα – Κεβρεκίδου κατέκτησαν το πρωτάθλημα αφού νίκησαν όποιο αντίπαλο βρήκαν μπροστά τους.

Στα ατομικά τα παιδιά έφθασαν κοντά στο να πετύχουν το απόλυτο. Στα αγόρια συνολικά είχαμε 4 συμμετοχές στην 8άδα με τον Αστέριο Τσώκα στην 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) και τον Παντελή Κωσταντινίδη στην 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο). Στα κορίτσια, επίσης, με 4 συμμετοχές στην 8άδα «χάλκινες» ήταν η Ζωή Μοσχοπούλου και η Αντωνία Ζαφειρίδου.

Στο περιθώριο των αγώνων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης και το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Ο.ΞΙ.Φ. θα συμμετάσχει στο Κύπελλο Χειμώνα στην Αθήνα και ο Στάθης Γεροσίδερης, με την ιδιότητα του Διαιτητή, θα αξιδέψει στο Μιλάνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώνεται εκεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση