Αγγίξαμε το θαύμα…

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Ομίλου με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά φαίνεται ότι το άγχος για την 1η θέση ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος. Όσοι ήταν παρόντες παρακολούθησαν μια σκληρή μάχη για την κορυφή. Και αξίζουν συγχαρητήρια  στα παιδιά που πήραν μέρος, νικητές ή ηττημένους αθλητές του Ο.ΞΙ.Φ. ή του Πανελληνίου.

Στο τέλος νικητής ήταν ο Πανελλήνιος για 16 βαθμούς διαφορά από τον Ο.ΞΙ.Φ. συνεχίζοντας έτσι το πολυετές σερί του. Φέτος, όμως, κατά γενική ομολογία ένιωσε την καυτή ανάσα των Φλωρινιωτών.

Στα ατομικά ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης έδωσε το «είναι» του και κατάφερε να φθάσει στον τελικό κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. 2 ακόμα ασημένια μετάλλια «έφεραν» οι ομάδες του Ομίλου. Στους Άνδρες οι Κοντογιάννης, Βάγιας, Σωτήρας, Τσώκας και στις Γυναίκες οι Χρήστου Ι., Βαρβέρη, Κωστάκη, Χρήστου Π.. MVP των αγώνων δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Κοντογιάννη ο οποίος οδήγησε την μάχη. Παρά την επιθυμία του να σταματήσει, ο Ο.ΞΙ.Φ. τον θεωρεί εκλεκτό του μέλος και εύχεται αυτή η σχέση να κρατήσει για πάντα.

Στους Αγώνες, οι οποίοι έγιναν στο ΟΑΚΑ, συμμετείχαν 190 ξιφομάχοι από 38 σωματεία.
Τελειώνει έτσι μια υπεράνθρωπη προσπάθεια στην οποία πήραν μέρος  συνολικά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ. και οι πάντες έβαλαν το λιθαράκι τους σε αυτό το όνειρο. Φέτος δεν τα καταφέραμε για πολύ λίγο.

Το Δ.Σ. του Ομίλου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα παιδιά από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο, τους προπονητές, τους χορηγούς, όλους όσους βοήθησαν να πιστέψουμε στο όνειρο της κορυφής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση