Η ΓIΟΡΤΗ ΤΟΥ Ο.ΞΙ.Φ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08.02.2007

Πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Club ΟΙΚΑΔΕ, η 1η Ετήσια Γιορτή  του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας. Σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρουσία των αθλητών και αθλητριών, των γονιών και αρκετών φίλων ο Όμιλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Σε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Τσώκας αναφέρθηκε στα επιτεύγματα και τους στόχους του συλλόγου. Ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών και αθλητριών όχι μόνο γιατί εμπιστεύονται τις αθλητικές τύχες των παιδιών τους στα χέρια των ανθρώπων του Ο.ΞΙ.Φ. αλλά και γιατί στηρίζουν ανεπιφύλακτα τις επιλογές τους. Αναφέρθηκε, επίσης, στο μέγιστο γεγονός για την πόλη, την τέλεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μάρτιο. Κλείνοντας διάβασε τα μηνύματα και τους χαιρετισμούς των κ.κ. Ν. Κορτσάρη Βουλευτή Φλώρινας, Σ. Βόσδου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και Α. Λεούδη Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του "ΦΛΩΡΙΝΑ 2007" κ. Γουσόπουλος, ο οποίος μετά τον σύντομο χαιρετισμό στους παρισταμένους αναφέρθηκε στην διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την σημερινή συνέντευξη τύπου (στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου στις 11:00 πμ) για την παρουσίαση της προόδου της οργάνωσης.
Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Τσουμίτας.
Στην συνέχεια βραβεύθηκαν για τις αθλητικές τους επιδόσεις οι: Άρης Γκίνης, Δημήτρης Ηλιάδης και Πέτρα Ντώνου.
Για την ιστορία το φλουρί έτυχε ο αθλητής Ηλίας Τσαριτσαλίδης. Το δώρο (κινητό τηλέφωνο ήταν προσφορά της επιχείρησης του κ. Τάχου – VODAFONE Μελίτης.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Νομάρχης κ. Ι. Βοσκόπουλος και μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος Πρέσπας κ. Λ. Ναλπαντίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση