1η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [7/08.02.2007]
Tην 1η πανηγυρική συνεδρίαση τέλεσαν σήμερα οι Επιτροπές του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007» στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Στην συνεδρίαση παρέστησαν όλα τα μέλη τόσο της επίτιμης όσο και της οργανωτικής επιτροπής πλην του Περιφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεούδη, ο οποίος απουσίαζε λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων και απέστειλε θερμό χαιρετισμό. Χαιρετισμό, επίσης, απέστειλε και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σωτήρης Βόσδου.
 

Η επίτιμη Οργανωτική Επιτροπή του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007» 
 

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007»

Την συνεδρίαση διεύθυνε ο Πρόεδρος της Ο.Ε. κ. Ι. Γουσόπουλος ο οποίος έκανε μια εκτενή αναφορά στην σημασία της διοργάνωσης για τον τόπο. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Π. Τσώκας επικεντρώνοντας τον λόγο του στα τεχνικά, κυρίως, κεφάλαια και στην πρόοδο της διοργάνωσης.

Οι Καλλιτέχνες μας 

Σε μια αποστροφή του λόγου του τόνισε «την ιδιαίτερη ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό που γιατί πρώτη φορά εργάζονται τόσο πολλοί, θεσμοί και πρόσωπα, με έναν σκοπό, την επιτυχία του γεγονότος». Οι άνθρωποι της ξιφασκίας ολοκλήρωσαν την παρουσίασή τους με την τοποθέτηση του Προέδρου της Ε.Ο.Ξιφασκίας κ. Μ. Κατσιαδάκη, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της προσπάθειας για την ανάθεση των αγώνων στην Φλώρινα και τόνισε ότι νιώθει ηθικά δικαιωμένος γιατί όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι οι αγώνες θα είναι ιδιαίτερα πετυχημένοι και θα έχουν μέλλον στον τόπο μας.

 

Ο  κ. Κατσιαδάκης ανάμεσα στους κ.κ. Κορτσάρη και Λιάνη 

Κατόπιν τον λόγο έλαβαν οι θεσμικοί παράγοντες του Νομού κ.κ. Ν. Κορτσάρης και Γ. Λιάνης – Βουλευτές, Ι. Βοσκόπουλος, Νομάρχης Φλώρινας και Σ. Παπαναστασίου, Δήμαρχος Φλώρινας. Άπαντες δεσμεύτηκαν για το μέγιστο της προσπάθειας, για την απόλυτη επιτυχία.
Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν οι καλλιτεχνικοί συντελεστές της τελετής έναρξης κ. Ιωάννης Μετζικώφ – ενδυματολόγος, η κα. Σ. Σπυράτου – χορογράφος και η κα. Ελευθερία Ντεκώ – υπεύθυνη φωτισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση