ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

Αρχίζει η νέα αγωνιστική σαιζόν για τον Ο.ΞΙ.Φ. με μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση: το Διεθνές Κύπελλο Νέων – Νεανίδων «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2007». Ένα τουρνουά – θεσμός που προσελκύει το οπλομαχητικό ενδιαφέρον των Βαλκανικών Χωρών από το 1989 έως σήμερα.

 

Οι αγώνες διοργανώνονται στις 6 και 7 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Φλώρινας από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και τον Ο.ΞΙ.Φ. υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας και θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από την Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.
Στην διάρκεια του αγωνιστικού διημέρου θα λάβει χώρα και η επίσημη συνέντευξη τύπου του Παγκοσμίου Κυπέλλου «ΦΛΩΡΙΝΑ 2008».Επίσης, θα γίνει η παρουσίαση του νέου logo των αγώνων καθώς και σειρά καινοτομιών που θα κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση.
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των τμημάτων του Ομίλου και καλούνται όλοι οι εν δυνάμει λιλιπούτειοι ξιφομάχοι να προσέλθουν στην αίθουσα 17 του ΔΑΚ Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη στις 16:30 μμ. Υπεύθυνος τμημάτων αρχαρίων ο κ. Ευαγγέλου Ευάγγελος.
Δυναμώνει η αγωνιστική ομάδα στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών με την μετεγγραφή της Κλαίρης Κεσίδου από τον Μέγα Αλέξανδρο Κορδελιού και της Χαράς Παπαχαρίση από την ΓΕΦ. Η οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ. τις καλωσορίζει και εύχεται το Κοκκοράκι να τους φέρει τύχη και επιτυχίες.
Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το Διεθνές Καλεντάρι του Ο.ΞΙ.Φ. Μερικοί από τους σταθμούς που οι ομάδες του Ο.ΞΙ.Φ θα ταξιδεύσουν είναι οι: Βουδαπέστη, Σαμορίν (Σλοβακία), Κραϊόβα (Ρουμανία), ΤΒΒ (Γερμανία), Τεργέστη (Ιταλία).
Τέλος, το Δ.Σ. του Ομίλου νιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια τις αθλήτριες Παπαγρηγορίου Όλγα και Στέλλα Αλεξάνδρα για την εισαγωγή τους στις σχολές ΑΕΙ της προτίμησής τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση