Τα φώτα στρέφονται στην Φλώρινα – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας

Η Ελληνική Ξιφασκία στρέφει το βλέμμα της, για ακόμα μία φορά, στην Φλώρινα. Και ο λόγος είναι η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο Ξίφος Μονομαχίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26. Το «μεγαλύτερο» Ελληνικό Πρωτάθλημα με συμμετοχές που προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 100 για τους Άνδρες και 60 για τις Γυναίκες, «ανεβαίνει» στα μέρη μας αφού η Ελληνική Ομοσπονδία αναγνωρίζει την οργανωτική ικανότητα και εμπειρία μας, ενώ σταθερά δίπλα μας και ο Δήμος Φλώρινας ως συνδιοργανωτής.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας κ. Ευάγγελος Τσέκαρης δήλωσε: «Για ακόμα μία φορά ο Ο.ΞΙ.Φ. και η Φλώρινα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και αξιοποιώντας την μακρά εμπειρία μας, υποσχόμαστε να διοργανώσουμε ένα άριστο Πρωτάθλημα.

Περισσότεροι από 200 φιλοξενούμενοι θα αισθανθούν την παραδοσιακή μας φιλοξενία αλλά και τις υπηρεσίες μιας άριστης διοργάνωσης. Στον αγωνιστικό τομέα οι ομάδες είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τα πάντα. Καλώ όλους τους Φλωρινιώτες να έρθουν στο ΔΑΚ Φλώρινας και να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών και

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Αγώνων:

Σάββατο 25/04/2015

09:30 Ξ. Μονομαχίας Ανδρών (ΑΤΟΜΙΚΑ)
14:30 Ξ. Μονομαχίας Γυναικών (ΑΤΟΜΙΚΑ)
18:00 Τελικοί (4άδες)

Κυριακή 26/04/2015

09:30 Ξ. Μονομαχίας Ανδρών (ΟΜΑΔΙΚΑ)
13:30 Ξ. Μονομαχίας Γυναικών (ΟΜΑΔΙΚΑ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...