1ος ο Αγγέλης στην Λευκωσία

Την καλύτερη του εμφάνιση έκανε φέτος ο Κώστας Αγγέλης, στο Διεθνές Κύπελλο Λευκωσίας. Ο αθλητής του Ο.ΞΙ.Φ. επιβλήθηκε άνετα επί των αντιπάλων του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην 1η Διεθνή διοργάνωση ξιφασκίας στην Μεγαλόνησο. Στην Γερμανία η Λίνα Χρήστου συμμετείχε σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο Διεθνές Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων στην πόλη Χάιντενχάιμ κάνοντας ικανοποιητική εμφάνιση. Αν και συμμετείχαν 217  αθλήτριες από 15 χώρες κατάφερε να κάνει 3 νίκες στον 1ο γύρο και να νικήσει σε 1 νοκ – άουτ. Τελικά κατετάγη 89η. Η Κλαίρη Κεσίδου αν και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, μια ίωση δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει.
Στην Θεσσαλονίκη η Πέτρα Ντώνου επέστρεψε στις νίκες και κατέκτησε το Κύπελλο ξίφους μονομαχίας γυναικών, που οργανώθηκε εκεί, ενώ η Φανή Βαρβέρη πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Τέλος, το Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής στην Αθήνα παρακολούθησαν οι προπονητές του Ο.ΞΙ.Φ. Γιώργος Γκέλιας και Ευέγγελος Ευαγγέλου. Είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της φημισμένης Γαλλικής Σχολής, από καταξιωμένους Γάλλους προπονητές. Το σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΟΕ, της ΕΟΞ και των ΤΕΦΑΑ Αθηνών
Την επόμενη εβδομάδα για το Λινιάνο, Ιταλία ταξιδεύουν οι Άρης Γκίνης και Δόμνα Βέικου για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων – Νεανίδων που φιλοξενείται εκεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση