195 συμμετοχές – 25 ομάδες – 19 χώρες στο HELEXPO CUP

Μία ακόμα επιτυχία στο παλμαρέ του ΟΞΙΦ είναι η διοργάνωση του 9ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου -17 χρονών HELEXPO CUP και του 4ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου -14 χρονών EURO CUP στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Π/Σ/Κ.
Συνολικά 19 χώρες, από την Αυστραλία έως την Ιρλανδία και από την Σουηδία έως το Κατάρ και με την Τουρκία να στέλνει ομάδα «μαμούθ» με 67 μέλη, έδωσαν το παρόν στο Περίπτερο 4 στο Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ σε έναν αγώνα ο οποίος συγκαταλέγεται πλέον εκ των σημαντικότερων στην Ευρώπη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην Κατηγορία -14 Νικητές ήταν η Νάσκαρη Αριάδνη από την Γλυφάδα και ο Τούρκος Μαζμούμογλου. Ο «δικός μας» Σαχινίδης Δημήτρης εντυπωσίασε με την 9η θέση!
Στην Κατηγορία -17 νικητής αναδείχθηκε ο Ούγγρος Μάκκ Ντόμονκος με καλύτερο Έλληνα τον Καμπανιάρη Γεώργιο στην 16 θέση!

Στο ομαδικό κυριάρχησε η Τουρκία ενώ ο ΟΞΙΦ ήταν η καλύτερη Ελληνική Ομάδα στην 12η θέση. Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο http://www.fencingworldwide.com/en/competition/15535-2018/tournament και πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ στην Σελίδα του οξιφ στο FB.

Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει όλες και όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Ελλάδας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την HELEXPO, τους χορηγούς μας BROWN COFFEE, ΒΙΕΜΑΚ, Νερό ΒΙΤΣΙ, ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ, RENAULT Παρίσης, την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ξιφασκίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας για την εμπιστοσύνη, τους Έλληνες Διαιτητές και την Τεχνική Διεύθυνση των Αγώνων, τους Εθελοντές, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όλους όσους βοήθησαν λιγότερο ή περισσότερο στην προσπάθεια.

Το ερχόμενο Σ/Κ η δράση συνεχίζεται στον ίδιο χώρο (Περίπτερο 4 ΔΕΘ – HELEXPO) με το Κύπελλο Ελλάδος ξίφους μονομαχίας -20 και το Kids Cup Vol.2 με τον ΟΞΙΦ να «κατεβάζει» 60 αθλητές και αθλήτριες!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...